Kask Öz’ü Ziyaret Etti

Kartal Amatör Spor Kulüpleri Birliği’ne bağlı Şampiyon Spor Kulübü temsilcileri Kartal Belediye Başkanı ve Kartalspor Onursal Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ü makamında ziyaret etti.

Kask Öz’ü Ziyaret Etti

KASK Kurucu Onursal Başkanı ve Bulvarspor Başkanı Adnan Balcı, KASK Yönetim Kurulu Başkanı ve Çavuşoğluspor Kulübü Başkanı Nasır Süleymanoğlu, Cevizli Gençlergücüspor Kulübü Başkanı Temel Demirhan, Cevizli Anadoluspor Kulübü Başkanı Dursun Cıva, Cevizli Anadoluspor Kulübü Başkan Yardımcısı Eski Kartal Belediye Meclis Üyesi İsmail Karşıl, Kask As Başkanı Selahattin Atasever, Kask 2. Başkanı Şükrü Cuha, Kask Sekreteri Mehmet İmren Cevizlispor 2. Başkanı Memiş Dikilitaş ve Kartalspor Altyapı Koordinatörü İlhan Öcal  Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz ve Kartal Belediyesi Başkan Vekili ve Kartalspor’un bir önceki Yönetim Kurulu Başkanı Ergun Öztaner’i ziyaret ettiler.


Kartal’ın Futbol Kurmayları  Kartalspor’un 2. lige düşmesinden derin üzüntü duyduklarını Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz ile paylaştılar. Kartal Amatör  Futbol Kulüplerinin 2013 sezonunda kazanmış oldukları şampiyonluk kupalarını da yanlarında getirerek Kartal’da Futbol Altyapısının sağlam olduğunu 2. Lig’e düşen Kartalspor’un yeniden 1. Lig’e yükselmesinin zor olmadığı mesajını verdiler.


KARTAL’IN POTANSİYELİ VAR, DÜŞEN TAKIM ÇIKMAYI DA BİLİR


Kartal Belediye Başkanı ve Kartalspor Onursal Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, bazı çevrelerin Kartalspor’un 2. Lig’e düşmesinden kendisinin sorumlu tutulup hedef gösterildiğini belirterek, “Hayat devam ediyor. Kartalspor 2. Ligin bir sezonluk misafiridir. Kartal’ın potansiyeli var. Bana sunduğunuz bu şampiyonluk kupaları Kartal’ın potansiyelini gösteriyor. Düşen takım çıkmayı da bilir. Kartalspor’un 2. Lig’e düşmesinden herkes yeteri kadar dersini aldı. Küme düşen Ankaragücü’ne 5 puan verirsen bunun suçlusu ben miyim?” dedi. Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz,  Kartal’daki tüm spor dallarına destek verdiklerini ve her türlü sporun yanında olduklarını söyledi.


Kendisini şampiyon olarak kazandıkları kupalarıyla beraber ziyarete gelen misafirlerine Süper Amatör Lige çıkan, Çavuşoğlu Bulvarspor ve gruplarında birinci olarak Türkiye Şampiyonası’na katılacak Bulvarspor U 17-U 19, Altınordu U 16, Cevizli Anadolu U 17, Cevizli Gençlergücü U 17, Kartal Belediyespor U 17, Kartalspor U14  Amatör Spor Kulüplerini kutlayarak tebrik etti.


KARTALSPOR’UN YANINDAYIZ


Kartal Amatör Spor Kulüpleri Birliği (KASK) Yönetim Kurulu Başkanı Nasır Süleymanoğlu, “Sayın Başkanım, KASK olarak sizin ve Kartalspor’un yanındayız. KASK olarak Kartalspor’a sahip çıkıyoruz. Kartalspor sahipsiz değildir. Kimse Kartalspor üzerinden siyaset ve şov yapmasın. Şunu özellikle bilin ki başkanım, biz Kartal Kulüpler Birliği olarak her zaman yanınızdayız. Kartalspor düştü, düşmedi diye bir endişemiz yok. Sizin de katkı ve destekleriniz ile Kartalspor yine PTT 1.lige çıkarılacaktır.Bundan kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

Güncelleme Tarihi: 09 Mayıs 2013, 22:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17