Fatih Kaya'ya İmam Hatiplilerden tam destek

Üsküdar İmam Hatip Lisesi mezunu Fatih Kaya yıllar sonra Milletvekili adayı olarak gençlere hitap etti.

Fatih Kaya'ya İmam Hatiplilerden tam destek

Üsküdar İmam Hatip Lisesinin tertiplediği programda MHP İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Fatih Kaya'ya büyük ilgi.

Selamlama konuşması yapan Fatih Kaya, "Mensubu olmaktan onur duyduğum Üsküdar İmam Hatip Lisesi’nin tertiplediği bu gecede sizlerin karşısına çıkmama vesile olan Rabbime hamd-ü ve senalar olsun. Kendi evimizde siyaset yapmayacağız dedik ama siyaset yapmadan iki durum değerlendirmesi yapmak istiyorum. Kıymetli hazirun, ben Trabzonluyum. Trabzon Çaykara ilçesinde, Çambaşı mahallesinde, mahallemde 3 şehitle birlikte yaşıyorum. Bir tanesi benim yaşıtım, tertibim, hain PKK terör örgütüyle mücadele ederken şehit olmuş, şehit onbaşı Bülent DİNÇ. Diğeri yine hain PKK terörüyle mücadele ederken şehit olan şehit Üsteğmen Orhan SANCAR abim. Karadeniz’e gidenler bilirler. Karadeniz’de her üst geçidin üstünde bir şehit adı yazar. Vatan söz konusu olduğunda canını seve seve feda eden kıymetli abilerimin manevi huzurunda, yaklaşmakta olan seçimde hain terör örgütünün siyasi uzantılarını fark etmek zorundayız. Masanın altına da girse, renk değiştirip adını yeşil de yapsa, bukalemun gibi renkten renge de girse imam hatipliler olarak bu hain terör örgütü uzantılarının meclise girmemesi için elimizden gelen her şeyi yapmak zorundayız, gece gündüz çalışmak zorundayız.

Kıymetli kardeşlerim, yine gerçek bir durum değerlendirmesi yapmak istiyorum. 15 Temmuz’daki hain darbe girişiminden sonra 25 Temmuz 2016’da Sayın Cumhurbaşkanımız o dönem meclisteki bütün parti başkanlarını Beştepe’ye davet eder. Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin aynen anlatımıyla söylüyorum. Genel durum değerlendirmesi yaptıktan sonra Sayın Cumhurbaşkanımız o günkü sandalye sayısı fazla olan Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanına sözü verdiğinde bu kadar şehidin üzerinden durum değerlendirmesi istediğinde ilk söylediği laf: ‘Kadıköy’de 6 tane imam hatip var 7.’ye gerek yok.’ İşte bu hain, bu habis düşüncedeki insanlara ben Üsküdar İmam Hatipten imam hatipli kardeşiniz olarak söylüyorum. Sayın Kılıçdaroğlu alışacaksın. Burası Türkiye Cumhuriyeti, Müslüman ülke, Kadıköy’de 10 tane imam hatibe değil 20 tane imam hatibe alışacaksın. Dine diyanete alışacaksın. Seccadeler üzerine basarak değil sandığa gömülerek bu ülkede yaşamaya alışacaksın. Kıymetli kardeşlerim, her bir İmam Hatip lisesi mezunu arkadaşım bu iman ve imam hatip düşmanlarını 14 Mayıs günü sandığa gömmek zorundadır. Her bir imam hatipli nesillerimizi LGBT sapkınlığıyla zehirlemek isteyen bu zihniyeti 14 Mayıs günü sandığa gömmek zorundadır. Bu noktada LGBT sapkınlığına karşı tavrını net bir şekilde koyan bütün imam hatiplilere ve özellikle ÜSİMDER’e teşekkür ediyorum. Allah hepinizden razı olsun.


Bu vesileyle yaklaşmakta olan Ramazan Bayramınızı Yüce Rabbim hepinize hayırlı eylesin.  Bayram gibi bayram yaşamayı nasip eylesin. Yaşamış olduğumuz deprem felaketinde vefat eden tüm vatandaşlarımıza Allah rahmet eylesin. Yaralı kardeşlerimize Yüce Rabbim şifa versin. Beni dinlediğiniz için teşekkür ediyorum. Kıymetli dönem arkadaşım ve derneğimizin başkanı Mahmut Başkanıma ve yönetimine bu güzel organizasyonu yaptığı için teşekkür ediyorum." Diyerek sözlerini sonlandırdı.

Güncelleme Tarihi: 26 Nisan 2023, 22:53

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17