Fatih Eryılmaz, "Devlet ve Milletiyle her şeyden önce Türkiye"

MHP İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Fatih Eryılmaz 14 Mayıs seçimleri için gece gündüz demeden var gücüyle çalışıyor

Fatih Eryılmaz, "Devlet ve Milletiyle her şeyden önce Türkiye"

MHP Genel Merkezi tarafından Yüksek Seçim Kurulu’na verilen listede 14. sıradan aday gösterilen Fatih Eryılmaz, gece gündüz demeden vatandaşlardan 14 Mayıs seçimleri için Cumhur ittifakına destek istiyor.

Eryılmaz STK'ları MHP Kartal İlçe Başkanı Zübeyir Kurt ve ilçe yönetim kurulu üyeleri ile ziyaretler gerçekleştiriyor.

Fatih ERYILMAZ KİMDİR?

Kendisi hakkında gazetemize açıklamalarda bulunan Fatih Eryılmaz, "Evli ve 2 çocuk babasıyım. İstanbul Kartal’da ikamet etmekteyim. 43 yaşındayım. Memleketim, Eskişehir’in Han ilçesi’dir. Vatani görevimi, yedek subay ve tim komutanı olarak Hakkari Çukurca’da yaptım.

Akademik Hayatım;

  • Bahçeşehir Üniversitesi  İnsan Kaynakları Yönetimi (YüksekLisans)
  • Anadolu Üniveristesi İşletme (Lisans)
  • Anadolu Üniversitesi Turizm ve Otelcilik, (Önlisans)
  • Atatürk Üniversitesi İş Sağlığı ve Güvenliği bölümü, (Önlisans)
  • Serbest Muhasebeci Mali Müşavirim.
  • İngilizce bilmekteyim.

Kurumsal firmalarda İnsan Kaynakları, İdari İşler, Satınalma ve Mali İşler uzmanlık alanlarında üst düzey yöneticilik görevlerinde bulundum. Birçok Kurumsal firma’ya Kişisel yetkinlik ve sosyal beceri eğitimleri vermekteyim. İş ve Sosyal Güvenlik Hukuku konularında İstanbul Adliyelerinde bilirkişilik yaptım.

Mali Müşavirim ve aynı zamanda İş insanıyım. İstanbul 1. ve 2. Bölgelerinde faaliyet gösteren şirketim var.

Partimiz tarafından, tarafıma tebliğ edilmiş olan görevler,

Genel Başkanımızın tensip ve talimatları doğrultusunda, Mesleki kuruluşlardan sorumlu Genel Başkan Yrd.Yasar Yıldırım’ın ve MYK Üyelerimizin girişimi ile Şahsım Başkanlığında ilk kez Milliyetçi Mali Müşavirler tek çatı altında toplanmış ve 2022 yılında İstanbul Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Derneği kurulmuştur. İstanbulda 55.000 Mali Müşavir bulunmaktadır. 33 yı süre zarfında ilk kez Mlliyetçi Mali Müşavirler tek çtı altında, İSMMMO seçimlerine girmiştir. İstanbul Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Derneği seçimlerde en güzel temsili sağlamış, TÜRMOB Üst Kurul Delegelikleri kazanma başarısı göstermiştir.Genel Merkezimiz ve İl başkanlığımızla koordineli şekilde çalışarak ilçe teşkilatlanmasını ve yapılanmasını devam ettirmektedir.

 Sivil Toplum Kuruluşlarında Almış Olduğum Görevler;

Sivil toplum örgütlerinde yönetim kurulu başkanı, üyesi, mütevelli heyet üyesi ve temsilci olarak aktif görev aldım.

Yetkinlik bazlı Çalışmalarım;

Insan Kaynakları, Performans Yönetimi,yetenek yönetimi, liderlik,sosyal medya ve stratejik yönetim alanında birçok ulusal seminerlere ve konferanslara katıldım ve sunum çalışmaları yaptım. STK’larla ilgili araştırma konuları üzerinde, ulusal düzeyde tez çalışmaları yaptım.

İnovasyon, Koçluk,  İç denetçi, Kalite Yönetimi, Bütçe Yönetimi, Yetkinlik Yönetimi, İkna Teknikleri, Koçluk Bazlı Takım Olma, Yaratıcı Düşünme ve Problem Çözme, Liderlik ve Etkin Yöneticilik, Stres Yönetimi, Çatışma Yönetimi, İkna Sanatı, Diksiyon ve Güzel Konuşma Sanatı, Müzakere Teknikleri, Sinerji, 4857 Sayılı Yeni İş Kanunu ve Uygulamada Karşılaşılan Sorunlar, , Teşvik ve Geçici İş ilişkisi , 6331 Sayılı İSG Kanunun Firmalara Getirdiği Yükümlülükler ve Çözüm Yolları, 6661 Sayılı Kanunun Getirdiği Yükümlülükler ,Küçük ve Orta Boy İşletmeler İçin Türkiye Finansal Raporlama , Türk Ticaret Kanunu, konularında sertifakalarım bulunmaktadır.

Başvuru Sebebim;

Tarihi bir görev ve sorumlulukla karşı karşıya bulunan Milliyetçi Hareket, Türk insanını ve milli değerlerimizi merkezine alan yeni bir “Türkiye Projesi ve Vizyonuyla” 2023 ve Gelecek yılların Hedeflerini gerçekleştirmek için, istiklal için birlik, istikbal için dirlik sloganı ile Kazanan Türkiye için, liyakatlı, inançlı ve tecrübeli kadrolarıyla bu hedefe yürüyeceğine inancım sonsuz.

Seviyeli ve ilkeli bir üslupla bezenmiş örnek siyaset anlayışını ortaya koyarak, her zamankinden daha çok çalışarak ve en önemlisi birlik ve beraberliğimizi muhafaza ederek bu kadrolarda daha etkin rol almak ve etkin olmak, parti çalışmalarına katılmak, bilgi, birikim ve tecrübelerimi, parti politikaları ışığında tüm paydaşlarla paylaşmak istiyorum.fatih_eryilmaz_@hotmail.com

Güncelleme Tarihi: 03 Mayıs 2023, 23:32

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17