Siyasilerden Eskişehirliler Kültür ve Yardımlaşma Derneği'ne büyük ilgi.

Seçimlere sayılı günler kala Kartal'ın seçkin derneklerinden olan Eskişehirliler Kültür ve Yardımlaşma Derneği, siyasilerin akınına uğruyor.

Siyasilerden Eskişehirliler Kültür ve Yardımlaşma Derneği'ne büyük ilgi.

Eskişehirliler Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Orhan Aktepe ve Eskişehirliler, ziyarete gelen Milletvekili adaylarına siyasi ayrım yapmaksızın en güzel şekilde ağırladılar.

KARTAL'IN FATİHİ'NE TAM DESTEK

MHP Kartal İlçe Başkanı Zübeyir Kurt, Milletvekili adayları FATİH Eryılmaz ve Fatih Kaya ile birlikte Eskişehirliler Kültür ve Yardımlaşma Derneği'ni ziyaret ettiler. Dernekte aynı zamanda Eskişehirli olan (Kartal'ın Fatihi) Fatih Eryılmaz, hemşehrileri tarafından büyük ilgi gördü. Eskişehirliler hemşehrileri olan Eryılmaz'a destek sözü verdiler.

1 OYUNUZ ERDOĞAN'A, 1 OYUNUZ DA MHP’YE

MHP Kartal İlçe Başkanı Zübeyir Kurt yaptığı konuşmasında bu seçimlerin Türkiye için çok önemli olduğunu ifade ederek, Eskişehirliler'den Recep Tayyip Erdoğan’a ve Milliyetçi Hareket Partisi'ne oy vermelerini istedi. Başkan Aktepe günün anısına Başkan Kurt'a isminin yazılı olduğu Eskişehir forması hediye etti.

Başkan Aktepe MHP İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı olan Fatih Kaya'ya da günün anısına plaket takdiminde bulundu.

CHP'DE ESKİŞEHİRLİLER'DEN DESTEK İSTEDİ

Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili adayları Sevgi Kılıç ve Murat Gökhan Ofluoğlu, CHP Kartal Belediye Meclis üyesi Yılmaz Tuncer ve ilçe yönetim kurulu üyeleri Eskişehirliler Kültür ve Yardımlaşma Derneği'ni ziyaret ederek Kemal Kılıçdaroğlu'na ve Milletvekili adaylarına destek istediler.

-

GENEL BAŞKAN DESTİCİ'DE DESTEK İSTEDİ

Eskişehirliler Kültür ve Yardımlaşma Derneği'ni ziyaret edenlere BBP Genel Başkanı Mustafa Destici ve Kartal İlçe Başkanlığı'da dahil oldu. Aynı zamanda Eskişehirli olan Genel Başkan Destici, hemşehrilerinden Cumhur ittifakının adayı Recep Tayyip Erdoğan’a ve İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı olan Mustafa Destici'ye oy vermelerini istedi. Dernek Başkanı Orhan Aktepe günün anısına Eskişehir forması hediye etti Destici'ye.

-

İYİ DESTEK İSTEDİLER!

İYİ Parti Milletvekili adayları Nimet Özdemir ve Mehmet Erişen, Eskişehirliler Kültür ve Yardımlaşma Derneği'ni ziyaret ederek 14 Mayıs günü yapılacak seçimlerde destek istediler.

-

Güncelleme Tarihi: 11 Mayıs 2023, 13:40

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17