CHP'li Başkan Yüksel, riskli çürük binaya 18 ay göz yumdu

Kartal Belediyesi'nin riskli tespit ettiği binayı 18 aydır yıkmayarak, yüzlerce insanı tehlikeye attığı ortaya çıktı.

CHP'li Başkan Yüksel, riskli çürük binaya 18 ay göz yumdu

KARTAL BELEDİYESİ BİNANIN RİSKLİ OLDUĞUNU TESPİT ETTİ

2021 yılında Kartal Belediyesi Kentsel Dönüşüm Müdürlüğü Karliktepe Mahallesi 11328 Ada, 72 Parsel 7 nolu yapıyı 17.11.2021 tarih ve 120465 sayı ile 6306 sayılı kanun gereği riskli yapı olarak belirledi.

18 AYDIR ÇÜRÜK VE RİSKLİ BİNAYA GÖZ YUMDULAR

Kartal Kaymakamlığı Tapu Müdürlüğü 09.12.2021 tarih, E-64712239-645-3358443 sayı ile vatandaşa verdiği yazılı cevapta; RİSKLİ yapıya dilekçe ile itiraz etmediğiniz takdirde (İlçe Belediyesi) tarafından 60 günden az olmamak üzere belirlenecek süre içerisinde yapının yıkılması gerekmektedir.) Diye cevap verdi.

İşte belgesi;

-

ŞOV VAR, İCRAAT YOK!

CHP'li Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel ve Belediye yetkililerinin Kartal'da kendiliğinden Çöken Yeşilyurt Apartmanı'ndan ve Tüm yurdumuzu derin üzüntüye boğan Maraş Depreminden ders almadığı ortaya çıktı. Kartal Belediyesi'nin 18 aydır ÇÜRÜK VE RİSKLİ binaya GÖZ yumması hayretlerle karşılandı. ÇÜRÜK VE RİSKLİ BİNAYA neden gözlerini kapattıklarına ve görevlerini yerine getirmemelerine ise bir anlam verilemedi. Kartal'da Kentsel dönüşüm ile ÇÜRÜK VE RİSKLİ binaları yeniliyoruz diye İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile kameralar önüne geçip şov yapan Başkan Gökhan Yüksel, Kartal'ın merkezinde ki yapıya GÖZ yumması vicdanları sızlattı.

YÜZLERCE KARTALLININ CANINI TEHLİKEYE ATTILAR

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel ve yetkili teknik personelleri altında market olan ve önünden her gün yüzlerce insanın geçtiği ÇÜRÜK VE RİSKLİ BİNAYI yıktırmayarak Kartallıların canlarını tehlikeye attılar. Markette çalışanlar ve yüzlerce müşterinin binanın ÇÜRÜK VE RİSKLİ olduğundan haberleri var mı? Sorusu merak konusu oldu.

-

KARTAL'A BU ÇÜRÜK VE ÇİRKİN YAPI YAKIŞMIYOR

Kartallıların sayıları 50'yi geçen vaatlerine inanıp oy verdiği CHP'li Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, vaatlerinin yüzde seksenini yapmadığı gibi Kartal'ın merkezine bu ÇÜRÜK VE RİSKLİ BİNAYI layık görüp seyretmesi hayretlerle karşılanıyor.

-

Güncelleme Tarihi: 12 Mayıs 2023, 18:59

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17