Bilal Duran, "6 ilçemizde de yetkimizi koruyarak, perçinledik."

Eğitim-Bir-Sen İstanbul 4 No'lu Şube Başkanı Bilal Duran ve Yönetim Kurulu basın ile bir araya geldiler.

Bilal Duran, "6 ilçemizde de yetkimizi koruyarak, perçinledik."

Eğitim-Bir-Sen İstanbul 4 No'lu Şube Başkanı Bilal Duran, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Cuma günü nihayete erecek olan 2022-2023 eğitim dönemini değerlendirmek üzere Pendik'te basın mensupları ile bir araya geldi.

Önceki dönem Şube Başkanı Talat Yavuz'un yapılan son olağan kurul ile genel sekreter olarak seçilmesinin ardından göreve başladığını hatırlatan Duran, dua ve destek talebinde bulunarak konuşmasına başladı.

Eğitim ve sendikal gündeme değinen Duran " Asrın felaketi niteliği taşıyan 6 Şubat Depremi tüm Türkiye'yi derinden etkilediği gibi eğitimi de tam merkezinden etkilemiş, bunun telafisine gayret gösterilmiştir. Bu Eğitim-Öğretim yılını depremden önce ve depremden sonra diye ayırmak gerektiğini" söyledi. "Sendika olarak eğitimcilerin haklarını savunan, kazanımlara imza atan, sorunları çözen ve çözecek olan biziz. Mayıs ayı sendikacılar için heyecan dolu geçer. Bizler Şube Alanında yer alan 6 ilçemizde de yetkimizi koruyarak, perçinledik. Bu vesile ile huzurlarınızda Eğitim-Bir-Sen İlçe Temsilcilerine plaket takdim etmek istiyorum.



Eğitim-Bir-Sen Tuzla İlçe Temsilcisi Metin ÇANGIR

Eğitim-Bir-Sen Maltepe İlçe Temsilcisi Mustafa KARAGÜL

Eğitim-Bir-Sen Sultanbeyli İlçe Temsilcisi Ecmel Ekrem KILIÇ

Eğitim-Bir-Sen Kartal İlçe Temsilcisi Muhammet Ali ERBİR.

Eğitim-Bir-Sen Pendik İlçe Temsilcisi Caner YILDIZ ve Eğitim-Bir-Sen Adalar İlçe Temsilcisi Cüneyt ERGÜNENÇ'e ise daha sonra plaketleri takdim edileceği belirtildi.

Güncelleme Tarihi: 14 Haziran 2023, 23:47

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17