Haydar Göksoy'dan mecliste şok sözler “Kibir ve inat bir kişinin sonunu oluşturur.“

Haydar Göksoy'un konuşması mecliste adeta şok etkisi yarattı.

Haydar Göksoy'dan mecliste şok sözler  “Kibir ve inat bir kişinin sonunu oluşturur.“
Kartal Belediye Meclisi 2017 Yılının ilk birleşimini 2 Ocak 2017 Pazartesi günü Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz başkanlığında gerçekleştirdi.

 

Meclise neredeyse hiç katılmayan ve meclise gelişi ile şaşırtan Kartal Belediye Başkanı Öz 2017 ile ilgili temenni mesajı verdi ve yılbaşı gecesi yaşanan terör olayını kınadı. Ak Parti Grup Başkan Vekili Temel Yaz’da 2017 ile ilgili temenni mesajı verdi ve yılbaşı gecesi yaşanan terör olayını kınadı.


Gündem maddelerine geçmeden önce söz almak isteye AK Parti Meclis Üyesi Haydar Göksoy’a söz vermeyip ve Hangi konuda konuşacaksın diye Sorgulayan Belediye Başkanı “Gündem maddeleri geçsin daha sonra söz hakkı vereceğim sana” diyerek Ak Parti’li meclis üyelerinin tepkilerini üzerine çekti.


Belediye Başkanı Öz gündem maddeleri bittikten Sonra Haydar Göksoy’a “Buyurun. Konuşabilirsiniz” dedi. Oturduğu yerden konuşan Haydar Göksoy “2017 yılının tüm insanlığa hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Eğlence merkezinde yapılan terör saldırısını şiddetle kınıyorum. Ölenlere rahmet, yaralılara geçmiş olsun diliyorum. Sayın başkan. Gündem dışı söz almak istedim. Gündeme geçtikten sonra zaten bir anlamı kalmıyor. Başkanı ve kurucusu olduğum Sırat Platformunun geçtiğimiz hafta Halep’te yapmış olduğu çalışmalardan bahsedecektim. Ama sizin olmadığınız bir mecliste bunu arkadaşlarımıza anlatacağız. Kibir ve inat bir kişinin kendisinin önce mükemmel görmesini sonrada sonunu oluşturur. İnşallah 2017 yılında kibirsiz, inatsız bir hayat geçirelim diye temenni ediyorum. Saygılar sunuyorum.” Diyerek sözlerini sonlandırdı.  


Göksoy’un konuşması mecliste adeta şok etkisi yarattı. Belediye başkanı Öz “Bu konuşma bu güne doğru yansımamıştır. Birinci birleşim sona ermiştir.” Diyerek meclisi kapattı.



Güncelleme Tarihi: 04 Ocak 2017, 03:51

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
YORUMLAR
Yavuz
Yavuz - 7 yıl Önce

Adamsin Haydar Goksoy.

SIRADAKİ HABER

banner17