VİKO'dan “Ev Kazalarına Karşı Çocukların Korunması” konulu seminer.

Çocuklarınızı ev kazalarına karşı korumak elinizde...

VİKO'dan “Ev Kazalarına Karşı Çocukların Korunması” konulu seminer.
Elektrik anahtar ve priz sektörünün yenilikçi ve lider markası VİKO by Panasonic, kurumsal sorumluluk ve bilinçlendirme yaklaşımının bir yansıması olarak önemli bir etkinliğe daha imza attı.


Kuruluş, Tavsiye Evi’nde gerçekleştirdiği organizasyon kapsamında, ülkemizin önemli blogger’ları ile buluştu. Organizasyonda, blogger’lar elektrik prizlerinde çocuk koruma özelliğinin önemine dair bilgilendirilirken “Ev Kazalarına Karşı Çocukların Korunması” konulu bir seminer de düzenlendi. 

Yapılan araştırmalara göre, birçoğu yeterli tedbirlerin alınmayışı nedeni ile gerçekleşen ev kazaları hem ebeveynler hem de çocuklar için büyük riskler oluşturuyor. Sağlık Bakanlığı’nın istatistiklerine göre, ülkemizdeki ölüm sıralamasında, kaza sonucu ölümler 4. sırada yer alıyor. Türkiye’de ev kazalarına yönelik olarak yapılan çeşitli araştırmalara göre, tüm kazaların %18-25′ini yine ev kazaları oluşturuyor. Devlet İstatistik Enstitüsü’nün kayıtlarına göre de 1-4 yaş grubu çocuk ölüm nedenleri arasında, kazalar yine 4. sırada bulunuyor ve bu kazalar içinde elektrikten kaynaklı olanlar önemli bir yere sahip. 


Çocuklarımızı ev kazalarına karşı korumak elimizde…


Konfor, güvenlik, enerji verimliliğini artıran yenilikçi ürün ve çözümler sunan VİKO by Panasonic, kurumsal sorumluluk yaklaşımının bir yansıması olarak, başta elektrikten kaynaklı olmak üzere çocukların ev kazalarına karşı korunmasına yönelik bilinçlendirme çalışmaları kapsamında önemli bir etkinliğe daha imza attı. Etkinliğin ev sahipliğini ise markaların hedef kitlesini bir ev sıcaklığında buluşturan, paylaşımı ve etkileşimi artıran, yepyeni deneyimler sağlayan bir mecra olan “Tavsiye Evi” yaptı. VİKO Pazarlama Direktörü Aysel Özaltınok ve Pazarlama İletişimi Uzmanı Merve Önusta ile ülkemizin önemli blogger’larının da katılım sağladığı bu anlamlı organizasyonun açılış sunumu Aysel Özaltınok tarafından yapıldı. Özaltınok gerçekleştirdiği sunumda “Ailelerin en değerli varlığı olan çocukların, alınacak küçük önlemlerle elektrikten kaynaklı ev kazalarına karşı korunmasının elimizde olduğuna vurgu yaparken, VİKO Karre Kids Serisi prizlerde bulunan çocuk koruma özelliğini tüm teknik ve koruyucu boyutları ile birlikte paylaştı. Aysel Özaltınok’un ardından söz alan, İş Güvenliği ve Ev Kazaları Uzmanı Deniz Karadeniz ise aynı zamanda birer anne olan blogger’lara ev kazalarında yapılması gereken ilk yardım uygulamalarını anlatırken, tıkanmadan zehirlenmeye, elektrik çarpmasından boğulmaya kadar çok kapsamlı bir yelpazede bilgilendirmelerde bulundu. Oldukça renkli görüntülere sahne olan ve çok verimli geçen etkinlik, blogger’lar için ayrılan soru-cevap bölümünün ardından pasta kesimi ve hatıra fotoğrafı ile son buldu.  


Tavsiye Evi Hakkında


Tavsiye Evi projesi, Türkiye’deki ilk ağızdan ağıza pazarlama ajansını kuran, WOMM (Word of Mouth Marketing)’un öncüsü olarak nitelenen yeni bir mecra. Tavsiye Evi’nin temel misyonu, teknolojiyle iletişimi birleştirerek markaları kadınlar ile buluşturmak. E-mail Marketing, WOMM, Online Research, Event Marketing, Social Media Marketing, Community Management, Broadcasting hatta Outdoor çalışmalarını tek başına bünyesinde toplayan bu evin sponsorları arasında VİKO by Panasonic gibi Türkiye’nin seçkin markaları bulunuyor. 

 
Güncelleme Tarihi: 11 Ocak 2017, 01:56

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17