Heykellere mermer alan Kartal Belediyesi Tuzu mu İBB'den istiyor?

Kartal Belediyesi'nin Kartal'da bazı yolları tuzlamayıp vatandaşlar perişan olunca, tuzlama konusu gündem oldu.

Heykellere mermer alan Kartal Belediyesi Tuzu mu İBB'den istiyor?
banner46
Chp Kartal İlçe Başkanı Erdal Kıskanç İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ni suçlayan basın açıklamasında bulundu.

250 tonluk bir tuz yardım sözü!

Kıskanç açıklamasında "Kartal Belediyesi’ne önceden 250 tonluk bir tuz yardım sözüne karşılık bu yardımı yapmaktan kaçınması, sırf CHP’li belediyeleri olduğu için, Kartal’ı görmezden gelmesi, kendi görev  alanına giren yerlerde bile Kartal’a hiç dokunmaması neyle izah edilebilecek, hangi devlet ciddiyetiyle ele alınabilecektir?" dedi. 

Heykele gelince Mermer temininde hiç bir sıkıntı çekmeyen...

Kıskanç İBB'yi suçlayan açıklama yaparken, Ak Parti Kartal Belediye Meclis üyesi Yunus Fırat Aydın twitter hesabından "Heykele gelince Mermer temininde hiç bir sıkıntı çekmeyen @kartalbld, iş karla mücadeleye gelince tuz temin edecek imkanım yok diyor yazık.." diye paylaşımda bulundu.


Konsere para var, Heykele para var, Tuza yok!


İş adamı Faruk Çak Facebook hesabından yaptığı yorumda "İ.B.B TUZ VERMİYORMUŞ. NİYE VERSİN, İBB TUZ? PARAN YOKMU? AL PARANLA TUZU. HEYKEL İÇİN İBB MERMER VERMİYOR DEMİYOR, MİLYONLARI AKITIYOR DA KARTAL BELEDİYESİ, İBB NİN TUZUNAMI GÖZ DİKİYOR. KIŞIN GELECEĞİ 11 AY ÖNCEDEN BELLİ. HAZIRLIKLARI YAPTI BÜTÜN BELEDİYELER. PENDİK, TUZLA, SANCAKTEPE, SULTANBEYLİ, İBB DEN Mİ İSTEDİLER SANKİ? KONSERE PARA VAR. HEYKELE PARA VAR. HERŞEYE PARA VAR AMA TUZA GELİNCE PARA YOK. KARTAL BELEDİYESİ SINIFTA KALMIŞTIR. BEN BİR TANE, NE ÇÖP ARABASINA NEDE KÜRÜME ARABASINA KEPÇEYE RASTLAMADIM. 3 GÜNDE ARABAMLA SOKAĞA ÇIKAMADIM. YAZIK... YAZIK... YAZIK..." dedi.


Ak Parti Kartal İlçe Başkanlığı yaptığı yazılı açıklamasında;

Son Günlerde Bastıran Ağır Kış şartlarından mağdur olan , yolların kapalı olması neticesinde ulaşımda problem yaşayan vatandaşlarımız ,bu haklı isyanlarını sorun yaşadıkları Kartal Belediyesi'ne bildirdiklerinde,
Sorunu çözmekle yükümlü olan Kartal Belediyesi çözüm üretmek yerine ,
Bu yolların Büyükşehire ait olduğunu ayrıca 'Büyükşehir Belediyesi'nin tuz vermediğini iddia ederek hizmet edememesini kamüfle yoluna gitmektedir....

Kapalı olan yolların ,İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne ait olduğu ve tuz vermediği gerçeği yansıtmamaktadır.

Büyükşehir Belediyesi uhdesinde olan yollar ,kar yağışının ani şekilde bastıracak olması bilinci ile AKOM tarafından günler önce uyarılarak gerekli tedbirler alınmış olup , İBB ye ait olan yolarda mücadele ekipleri ,günler önceden hazır bekletilmiş , yoğun kar yağışında bu ekiplerin özveri ile çalışması sonucu bu yolların trafiği 24 saat ulaşıma açık hale getirilmiştir.

Şu an Büyükşehir'e ait kardan temizlenmemiş yol bulunmamaktadır

Kapalı olan yollar ,Kartal Belediyesi'nin bakımını kendisi yapacağını belirterek İBB den istediği caddeler ve Kartal Belediyesi'nin uhdesinde olan yollardır.

Kartal Belediyesi'ni etik davranmaya , kapalı yoları bir an önce açarak vatandaşlarımızın mağduriyetini gidermeye davet ediyoruz.

Kartal Halkına Saygıyla.

Ak Parti Kartal İlçe Başkanı
M.Mehdi AKMAN

Güncelleme Tarihi: 15 Ocak 2017, 01:15

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17