Muhtar Arzu Keskin'den bayanlara sağlık daveti

Sağlığını düşünen bayanları Kordonboyu Mahalle Muhtarı Arzu Keskin davet etti.

Muhtar Arzu Keskin'den bayanlara sağlık daveti

Kartal Belediyesi'nin 1 ay boyunca bayanlara ücretsiz Mobil Mamografi hizmetine Bayan Muhtardan davet geldi.

Kordonboyu Mahalle Muhtarı Arzu Keskin sosyal medyada ki hesabından yaptığı duyuruda; "Kartal Belediyesi'nin biz bayanlara sunmuş olduğu böyle bir imkanı, kendinize ayıracağınız kısacık bir zamanla sağlığınızı koruma altına alabilirsiniz. Sağlık ihmale gelmez. Sevgi ve saygılarımla." dedi. 


MOBİL MAMOGRAFİ ARACI 1 AY BOYUNCA KADINLARA HİZMET VERECEK


Türkiye Halk Sağlığı Kurumu bünyesinde kanser, erken teşhis ve tarama faaliyetlerine destek vermek için kullanılan Mobil Mamografi Aracı, 2 Ocak’tan itibaren 1 ay boyunca kadınlara hizmet verecek.


Tarama oranlarının etkin düzeylere ulaşmasını ve halkın katılımını artırmayı amaçlayan Türkiye Halk Sağlığı Kurumu Kanser Daire Başkanlığı, Cevizli Mahallesi Selanik Sokak No:12 Kartal Nergis Aile Sağlığı Merkezi bahçesi ile Bora İlkokulu yanında mobil mamografi aracını vatandaşların hizmetine sunuyor. Mobil mamografi aracı ile kadınlar; meme kanserinin erken teşhis ve tedavisi için ücretsiz verilecek olan hizmetten, 2 Ocak 2017 tarihi itibari ile 1 ay boyunca faydalanabilecek. Mobil Mamografi Aracında sağlık personeli eşliğinde 40-69 yaş arası kadınlara mamografi cihazıyla; meme kanseri, 30-65 yaş arası kadınlara rahim ağzı kanseri(HPV-DNA) taraması yapılacak.


Adres: Cevizli Mahallesi Selanik Sokak No:12 Kartal Nergis Aile Sağlığı Merkezi bahçesi ile Bora İlkokulu yanı.


Güncelleme Tarihi: 13 Ocak 2017, 01:57

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17