AYGAD Başkanı Aytekin Yaşar’dan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü mesajı.

Bu gün 10 Ocak Dünya Çalışan Gazeteciler Günü

AYGAD Başkanı Aytekin Yaşar’dan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü mesajı.
banner46

İstanbul Anadolu Yakası Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Aytekin Yaşar, 10 Ocak Dünya Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir açıklama yayınladı.


Yaşar, Basın ahlak kurallarına uyan ilkeli bir medyanın, milletçe kalkınmanın ve gelişmenin sağlanmasında önemli yeri olduğuna dikkat çekti. İstanbul Anadolu Yakası Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Aytekin Yaşar açıklamasında; “Bütün zorluklara rağmen kalemiyle dik duruş sergileyen, Ülke menfaatlerini ve kamu menfaatlerini savunmak için var gücü ile çalışan basın emekçisi tüm gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutlarım.” Dedi.


Yaşar “10 Ocak 1961 tarihinde yürürlüğe girerek, basın mesleği icrasında emek veren basın mensuplarımızın haklarını düzenleyen ve “Çalışan Gazeteciler Günü” olarak kabul edilen bu özel günün hep birlikte 56. yılını kutlamaktayız. Demokratik bir ülkenin vazgeçilmez unsurlarından biri de bağımsız ve özgür basındır. Gazetecilik mesleğini 20 hatta 30 yıldan fazla sürdüren basın emekçisi arkadaşlarımız halen var güçleriyle çalışmaktadırlar. Gazetecilik mesleği meşakkatli, zor, yorucu, sabır ve emek isteyen bir meslektir. İşte bütün bu zorluklara rağmen var gücüyle çalışan tüm arkadaşlarımızı tebrik ediyorum. Kamuoyunun doğru bilgilendirilmesi ve yönlendirilmesinde büyük rol üstlenen değerli basın emekçisi mensuplarımıza sağlıklı, mutlu ve başarılı bir yıl geçirmelerini diliyorum.” temennisinde bulundu.

 
Güncelleme Tarihi: 10 Ocak 2017, 04:05

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17