" />

Sancaktepe Belediyesi’nden lise son sınıf öğrencilerine eşofman hediyesi

Sancaktepe Belediyesi’nden lise son sınıf öğrencilerine eşofman hediyesi

Sancaktepe Belediyesi’nin spora ve eğitime verdiği destek devam ediyor. 2011-2012 eğitim ve öğretim sezonunda liseyi tamamlayan tüm öğrencilere Belediye Başkanı İsmail Erdem tarafından eşofman hediye edildi.

Bölgede bulunan Tolga Çınar Kız Meslek Lisesi, Samandıra Teknik Okulları, Azizi Bayraktar İHL ve Sarıgazi Ticaret Liselerinde 5 Haziran Salı günü Başkan İsmail Erdem'in katılımları ile son sınıf öğrencilerine eşofman hediye edildi

Eşofman dağıtımı öncesi bir konuşma yapan Başkan İsmail Erdem şunları söyledi, “Eğitime destek veriyoruz zira geleceğimiz eğitimle şekillenecek. Spora destek veriyoruz çünkü gençler enerjilerini ancak sporla doğru ve disiplinli bir şekilde kullanabiliyor.  Bizim kültürümüze örf ve adetlerimize yakışır gençleri yetiştirmek için çaba sarf ediyoruz” dedi. Geçmişe nazaran gençlerin spor yapabilmek için birçok imkâna sahip olduğunu dile getiren Başkan İsmail Erdem, belediyenin ilçe sporuna desteğini ile ilgili şunları söyledi, “ Bir kulübünüz ve elinden geldiğince size destek olan bir belediyeniz var. Sporla ilginizden ve ilçemize yaşanan başarılarınızdan dolayı hepinizi tebrik ediyorum ” dedi.

Törende konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Mukadder Gürsoy ise eğitim ve öğretimin önemine dikkat çekerek Sancaktepe’nin eğitimde de büyük hamleler yaptığını söyledi. Gürsoy, yeni açılacak okullarla eğitim kalitesinin daha da artacağını söyleyerek, öğrencilerin kendilerine sunulan imkânı iyi değerlendirmesini istedi. Gürsoy,  Sancaktepe Belediyesi’nin yaptığı yardımların eğitim için çok önemli olduğunu belirterek , “ Eğitim gönüllüsü Belediye Başkanımız Sayın İsmail Erdem’e çok teşekkür ediyorum’’ dedi.

Okul müdür ve öğretmenlerinin de hazır bulunduğu programda öğrenciler, okulu bitirmenin sevinci ve heyecanı ile birlikte Belediye Başkanı İsmail Erdem’den aldıkları hediyenin kendileri için anlamlı olduğunu belirterek başkana teşekkür ettiler.

Güncelleme Tarihi: 05 Haziran 2012, 20:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17