Orhan İspekter'in aracına Hırsızlar girdi!

Ağaç ve doğa sevgisiyle tanınan...

Orhan İspekter'in aracına Hırsızlar girdi!

Ağaç ve doğa sevgisiyle tanınan ve ağaç katliamına engel olmak için mücadele eden, Kartal eski Belediye Başkan Yardımcısı ve CHP Meclis Üyesi Orhan İspekter hırsız şoku yaşadı.

Kartal’da Botanik Bahçesi bulunan CHP’li Meclis Üyesi Orhan İspekter, öğleden sonra iş görüşmesi için gittiği bir Alışveriş merkezi’nde güvenliklerin ve polislerin bulunduğu bir ortamda hırsızlık şoku yaşadı. İspekter’in aracını otoparka park etmesi ve yanından ayrılmasının hemen akabinde, İspekter’in aracının yanına yanaşan bir başka araçtan inen kimliği belirsiz kişiler, kilidini açtıkları araçtan içinde bilgisayar, kredi kartları ve çeşitli belgelerin bulunduğu çantayı alarak hızla olay yerinden uzaklaştı. Aracına geri döndüğünde, soyulduğunu anlayan İspekter’in ihbarı üzerine olay yerine gelen polis geniş çapta soruşturma başlattı. Polis yetkilileri, alişveriş merkezinin güvenlik kameralarına el koydu. Aracı tesbit eden polis, olayı araştırıyor.

İspekter’in bir süre önce de kardeşi uğradığı silaplı saldırı sonucu Pendik’te yaralanmıştı. Polis yetkilileri, her türlü ihtimalin üzerinde durduklarını belirttiler.

Güncelleme Tarihi: 06 Haziran 2012, 06:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17