İsmail Erdem’in “Sabah Kent Buluşmaları” İnönü Mahallesi’nde Gerçekleştirildi.

İsmail Erdem’in “Sabah Kent Buluşmaları” İnönü Mahallesi’nde Gerçekleştirildi.

İsmail Erdem İnönü Mahallesi’nde vatandaşlarla “Kent Buluşmaları’ programı kapsamında bir araya geldi. Mahalle sakinlerinin yoğun ilgi gösterdiği buluşmada Başkan Erdem, belediye hizmetlerinden bahsederek, vatandaşların soruları yanıtlandı.

Programa Belediye Başkanı İsmail Erdem’in yanı sıra,  Meclis üyeleri, Belediye Başkan Yardımcıları, birim müdürleri ve vatandaşlar katıldı. 4 Mayıs Cuma günü Sarıgazi Mahallesi’nde yer alan Alaaddinoğlu Camii’nde kılınan sabah namazının ardından yapılan kahvaltıda Başkan İsmail Erdem mahalleli ile sohbet etti.

Sabah namazları için günün erken saatlerinde mahallelere giderek cemaatle bir araya gelme geleneği devam edeceğini söyleyen Erdem, göreve geldikleri yıldan bu yana sabah kent bulaşmalarını sürdürdüklerini belirterek, “vatandaşlarımızla bir araya gelip, her sorunu muhatabından öğrenmeyi hedefliyoruz. Demokratik bir yönetimle beslenen, şeffaf bir belediyecilik  anlayışı ancak böyle halkla iç içe yapılan toplantılarla gerçekleşebilir” dedi. Başkan Erdem, “ Sosyal belediyecilik anlayışının gereği düzenlediğimiz bu toplantılar, halkımızın sıkıntı ve sorunlarını birebir dinleyip çözme merkezlidir” dedi.

Vatandaşlar ise Belediye Başkanı ve ekibiyle düzenlenen toplantıların ve başkanın özel ziyaretlerinin oldukça faydalı olduğunu belirterek memnuniyetlerini ifade ettiler. Kahvaltı programının ardından Başkan Erdem ve beraberindeki heyet, Demokrasi Caddesi’nde yürüyüş yaparak esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti.

Esnaf ve vatandaşlar mahallelerde yapılan hizmetleri başarılı bulduklarını söyleyerek Başkan Erdem’e teşekkür ettiler.

Güncelleme Tarihi: 05 Mayıs 2012, 20:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17