Köpekler Çok Mutsuz! Beton Mahkumları!

Kartal'da köpeklerin sorunlarını ve vatandaşların...

Köpekler Çok Mutsuz! Beton Mahkumları!

Kartal'da köpeklerin sorunlarını ve vatandaşların çaresizliğini haber yapan, hayvan haklarını savunan tek medya olma gayretimiz devam ediyor.

KÖPEKLER ÇOK ÇARESİZ!

Yıllardır "Muhtarların ortak sorunu köpekler!" Vatandaşlar şikayetçi! ve Köpekler çok mutsuz! başlıklarıyla haberler yaptık, yapmaya da devam ediyoruz. Gittikçe betonlaşan ve yeşil alanın azaldığı İstanbul ve Kartal'da caddelerde, kaldırımlarda sahipsiz, mutsuz, biçare gezen, uyuyan köpeklerin hali yürekleri burkuyor.

KÖPEKLER ÇOK MUTSUZ!

Resimde gördüğünüz köpek her gün Kartalbaba geçidinin kenarında yatıp kalkıyor. Esnaflar yiyecek bir şeyler verirse karnını doyuruyor vermezse aç aç bekliyor. Dikkatimizi çeken ise vatandaşların tavuk derisini, yağlarını, vs. atıkları verdikleri köpeğin ne kadar sağılklı olduğu ise düşündürücü. Kısa bir süre önce araba ezmiş ve ayağı kırılmıştı. Hayırsever bir vatandaş sahiplenip tedavisini yaptırmış. 15 gün sonra tekrar salınmış sokağa. o bazen insanlardan korkuyor, bazende insanlar ondan.

KÖPEKLER BETON MAHKUMLUĞUNDAN KURTARILMALILAR!

Bu köpek gibi sahipsiz, sevgiye, ilgiye, en önemlisi ise yeşil tabiata muhtaç köpekler var. Yazık oluyor bu hayvanlara.Vicdan sahibi yetkili birilerinin acil çözüm bulması gerekiyor. Havalar daha da ısınmadan ve daha sonrasında ise kış gelmeden.

İşin ilginç yanı ise bu köpek sorununu kimin çözeceği, kimin sahipleneceği ise meçhul.

Güncelleme Tarihi: 06 Mayıs 2012, 19:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17