Temurhan Yıldız Ali Haydar Süslüyü mü Kasdetti "Belediyeyi savunması da bir sanattır!”

Kartal Ak Parti İlçe Teşkilatı...

Temurhan Yıldız Ali Haydar Süslüyü mü Kasdetti

Kartal Ak Parti İlçe Teşkilatı Geçtiğimiz günlerde Köz Kanat Restaurant’ta basın toplantısı düzenlemişti.

Adadaki plaj aylık 10 bin liraya Karyapsan’a kiraya verdi.

Basına açıklamalrda Bulunan Ak Parti Kartal İlçe Başkanı Avukat Temurhan Yıldız "Sen her ay 130- 140 bin Tll. kuruma para vereceksin, Karyapsan’a 10 bin liraya kiraya vereceksin aradaki fark kamu zararı. Atalarda çocuklar için yer kiralanmış 6 aydır boş, ama kira ödeniyor.

“Kartal belediyesini müfettişler denetliyor mu?

Belediye ile ilgili çok ciddi iddialar olduğunu ama şu ana kadar hiçbir ses çıkmadığı sorusu üzerine Yıldız “ Şu ana kadar bir şey çıkmadı bundan sonra çıkmayacak manasında değil, Ak Parti ’li bir belediye’de de bir yanlışlık varsa onun hesabının sorulduğunu gözaltına alındığını biliyorsunuz., Yakın geçmişte bir belediye başkanının Ak Parti’li olmasına rağmen soruşturma geçirip belediye başkanlığından alındığını biliyorsunuz. Hiçbir zaman müsamahanın olmayacağını bir yanlışlık olduğunda üzerine gidileceğinin bilinmesinde fayda var”

Çırçır’daki inşaata 3. ihale yapıldı! Ne olacağı belli değil…

Yıldız sözlerini şöyle sürdürdü “Şu ana kadar belediyenin bütçesi bu yılla birlikte 600 milyon’a çıkıyor. İşçiler maaşların alamıyorlar, temizlik firmasına bakıyorsunuz beş altı aydır alacağı çıkmış 7-8 milyon alacağı var, müteahhitler alacağını alamıyor.  Sadece Oto parkın belediye binasına çevrilmesi ile ilgili bu üçüncü ihale.. Anahtar teslimi ihale yapılıyor, geliyor birisi kırıyor döküyor yeniden ihale yapılıyor, bu sene 14- 15 trilyonluk bir ihale yapılıyor, aynı binayla ilgili üçüncü kez ihale yapılıyor.

Satış kararı mahkeme tarafından iptal edildiği halde usulsüz arsa satıldı. Müteahhitten paralar alındı.

Belediyeyi savunması da bir sanattır!

Bir gazetecinin mecliste bazı meclis üyelerinin belediye başkanına yönelik hitap şekliyle ilgili sorusu üzerine Yıldız,  “Hitap kişilere özgü bir şeydir, herkesin üslubu farklıdır, belediye başkanının davranışı ve üslubu da farklıdır, ama ben şunu söylerim Daha önceden belediye’de Başkan Yardımcılığı yaparken görevden alındığı halde, belediye başkanına çık şunları şunları açıkla yoksa ben açıklarım, diye basında yazılıp çizilen bir arkadaşımızın mecliste söz alıp daha sonra belediyeyi savunması da bir sanattır ” dedi.

Güncelleme Tarihi: 06 Mayıs 2012, 18:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17