" />

Çocukların Erdem'li Amcası İsmail Erdem. Sancaktepe Bilgi evleri yılsonu pikniği renkli görüntülere sahne oldu

Çocukların Erdem'li Amcası İsmail Erdem. Sancaktepe Bilgi evleri yılsonu pikniği renkli görüntülere sahne oldu

Sancaktepe’deki 10 bilgi evi öğrencileri ve öğrenci velilerinin katıldığı organizasyonda, öğrenciler aileleri ile birlikte bütün yılın yorgunluğunu atarken tatile girmenin sevincini yaşadı.

Sancaktepe Belediyesi Bilgi Evleri tarafından düzenlenen yılsonu pikniği renkli görüntülere sahne oldu. Yıl boyunca Sancaktepeli öğrencilere her türlü eğitim desteği sağlayan bilgi evleri eğitim öğretim sezonunun sonunda bir kaynaşma pikniği düzenledi. Sancaktepe’de bulunan toplam 10 bilgi evinden gelen öğrenci ve velilerle gerçekleştirilen piknik 5 Haziran’da başlayarak beş değişik günde yapıldı. Alemdağ Piknik Alanı’nda yapılan yılsonu pikniğinde bir araya gelen bilgi evinin başarılı öğrencileri bir taraftan eğlenip bütün yılın yorgunluğunu atarken diğer taraftan da başlayan tatilin sevincini yaşadı.

Beş değişik zamandaki yılsonu pikniğinin hepinse katılıp öğrencilerin mutlu ve neşeli günlerinde yanında olan Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem çocuk eğitiminin tüm maddi değerlerin üstünde, manevi kıymeti olan bir görev olduğunu belirterek, geleceğimizi emanet edeceğimiz çocuklarımızın ülkemize ve kendilerine daha yaralı olması için elinden gelen desteği sağlayacağını söyledi. Başkan Erdem, “Birçok kişi elde ettiği imkân ve başarıyı eğitime borçludur. Hayattaki çeşitli olaylar arasındaki gerçekleri, bağlantıları ve ilkeleri görmek ve anlamak becerisini kazandırır. İyi bir eğitim ayni zamanda kişide yeni ilgi alanlarının gelişmesine yardım ederek hayati daha zevkli ve ilginç kılar” dedi. Eğitim olmadan insanın bildikleriyle sınırlı kalacağını söyleyen Erdem, dünyanın zenginliliğini ve çeşitliliğini algılayıp yüzeyselliği aşmanın yolunun ancak eğitimle, okumakla ve okuduğunu özümlemekle mümkün olduğunu söyledi.  Erdem ayrıca, bilgi evlerinin sayısının artacağı müjdesini de verdi.

Piknikte öğretmenleri ve aileleriyle bir araya gelen öğrenciler, sahnede çalan müziklere coşkulu bir şekilde eşlik etti. Ayrıca etkinlikte halat çekme, çuval ve yumurta yarışı oyunlarını oynayan çocukların mutluluğu görülmeye değerdi.

Kaynaşma pikniğine Sancaktepe Kaymakamı Feyzullah Özcan Belediye Başkanı İsmail Erdem,Sancaktepe Belediyesi Meclis üyeleri, Sancaktepe Belediye Başkan Yardımcısı Tarık Yusuf Uçar, Kütüphane Müdürü Yavuz Kul katıldı.

Güncelleme Tarihi: 11 Haziran 2012, 20:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17