Kastamonulular Derneği Pendik Şubesi’nden mantı günü

 

 

 

 

 

 

 

 

Kastamonulular Derneği Pendik Şubesi’nden mantı günü

 

 

 

 

 

 

 

 

Yoğun mesai programında, bütün davetler ile sosyal ve kültürel çalışmalara katılmaya büyük özen gösteren Belediye Başkanı Kenan Şahin, AK Parti İstanbul milletvekili Erol Kaya ile birlikte Pendik Belediyesi ve Kastamonulular Derneği Pendik Şubesi’nin sahil pazar alanında ortaklaşa organize ettiği mantı gecesine katıldı.

stanbul'da yaşayan Kastamonululara seslenen Başkan Şahin, Kastamonuluların, her zaman birlik ve beraberlik içinde çok güzel çalışmalar ortaya koyduklarını belirtti. Pendik’te bulunan dernek çalışmalarına belediye olarak azami destek vermeye gayret ettiklerini söyleyen Başkan Kenan Şahin, “Bu birliktelik ve organizasyonlar sürdüğü müddetçe kültürel bağlarımız devam edecek ve gelecek nesillere sağlam şekilde aktarılacak' diyerek, çalışmada emeği geçenlere teşekkür etti.

Gecede konuşan AK Parti İstanbul Milletvekili Erol Kaya ise ilk defa bir derneğin Pendik sahil pazar alanında organizasyon gerçekleştirildiğini ifade ederek bu konuda KASDER'in öncü olduğunu belirtti ve bu imkânı sağlayan başta Belediye Başkanı Kenan Şahin olmak üzere ekibini tebrik etti.

Gecede ayrıca katılımcılara yüzlerce kilo mantı ikram edilirken, davul zurna ekipleri ve yerel sanatçılar da sahne performanslarıyla Kastamonuluları coşturdu.

Güncelleme Tarihi: 12 Haziran 2012, 20:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17