Pendik'te Açık Hava Sinema Günlerine büyük ilgi

 

Pendik Belediyesi tarafından düzenlenen ve Pendik’te bir eğlence geleneği haline gelen ‘Açık Hava Sinema Günleri’, ‘Fetih 1453’ filmi ve vatandaşların...

Pendik'te Açık Hava Sinema Günlerine büyük ilgi

 

Pendik Belediyesi tarafından düzenlenen ve Pendik’te bir eğlence geleneği haline gelen ‘Açık Hava Sinema Günleri’, ‘Fetih 1453’ filmi ve vatandaşların yoğun katılımı ile başladı.

Pendik Belediyesi tarafından sahil çadırı yanındaki paten sahasında başlayan ve 25 Haziran’a kadar sürecek olan etkinlikte Pendikliler, iki hafta boyunca ücretsiz olarak her gece bir sinema filmi ile buluşup, beyaz perdenin etkileyici dünyasında yeni bir yolculuğa çıkıyorlar. Vatandaşların büyük bir keyifle izleyecekleri etkinlikte, hem yetmiş ve seksenli yılların nostaljik yazlık sinema keyfini yaşatılacak, hem de şehir hayatının stres yüklü atmosferine açılan soluk alınacak bir pencere olacak.

‘Fetih 1453‘ filmi ile başlayan ve vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği gecede konuşan Başkan Kenan Şahin, “iyi ve doğru şeyler yapmaya gayret ediyoruz. Bizim için en güzel yanı Pendik halkının iltifat ettiği, arzu ettiği ve katılabildiği programları yapıyor olmak. Yaz akşamlarında eski geleneğimiz olan açık hava sinemasını şehirlerde devam ettiriyoruz” dedi.

Başkan Şahin ayrıca, böyle güzel bir programın Avrupa Şampiyonası gibi büyük bir turnuvayla aynı zamana denk gelmesine rağmen bu denli yoğun katılım olmasından duyduğu memnuniyeti de özellikle belirtti.

Etkinlik kapsamında, her yaş grubuna hitap eden çizgi filmlerden, bilim kurguya kadar birçok kategoride ve hepsi 2012 yılında vizyona giren filmlerden oluşan 15 film Pendiklilerin beğenisine sunuluyor.

Güncelleme Tarihi: 12 Haziran 2012, 20:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17