Uğur Mumcu'da Sorunlar bitmiyor! 9 yaşındaki çocuk ölümden döndü. Belediye İhmali!

Uğur Mumcu'da Sorunlar bitmiyor! 9 yaşındaki çocuk ölümden döndü. Belediye İhmali!

Köpeklerle ve meydana dökülen harfiyatlarla kamuoyunun gündemini meşkul eden Uğur Mumcu Mahallesi bu seferde hizmet ihmali ile gündeme geldi. Belediye ihmali Uğur Mumcu'da az kalsın 9 yaşında ki bir çocuğun ölümüne neden oluyordu.

MUHAMMET SEVENLERİNİ KORKUTTU

Kartal Milli Eğitim Vakfı İ.Ö.O. üçüncü sınıf öğrencisi Muhammet Mustafa İNAN isimli çocuk 11 Haziran Pazartesi günü Uğurmumcu'da bulunan Adnan Kahveci Parkı'ında çevre koruması ve güvenliği olmayan yüksekliği yaklaşık olarak 3-5m. olan çukurda ki beton zemine kafa üstü çakıldı. Hemen Kartal Eğitim Araştırma hastanesine kaldırılan Küçük Muhammet müşahade altına alındı. Kaşının bulunduğu hizada kafatası kırığı bulunan Muhammet 10 defa gece boyu kusması ailesini ve sevenlerini korkuttu.

YEŞİL ALAN BİTTİ ÇUKUR ÇIKTI ANİDEN

12 saat gözetim aldında tutulan Muhammet hayati tehlikeyi atlattı. Başına gelen olayı gazetemize anlatan Muhammet "Arkadaşlarımla parkta oynuyorduk. arkadaşım beni oyun oynarken kovaladı ben de yeşil alanda kaçarken birden bire önüme çukur belirdi. Ne olduğunu anlayamadan kafa üstü çukura çakıldım. Beni hemen hastaneye kaldırdılar." dedi.

BELEDİYEDEN ŞİKAYETÇİYİZ

Olaya tepki gösteren Muhammet'in ailesi "İnsan hayatı bu kadar mı ucuz. Parkın içine maden böyle bir yer yapmışlar, etrafına neden korkuluk koymazlar. Ya çocuğumuz ölse veya sakat kalsaydı. Bunun vicdan azabından nasıl kurtulacaklar. Bu iş burada kalmaz, belediyeyi ve yetkilileri dava edeceğiz." dediler.

 

ACİL ÖNLEM ALINMALI, ÖLÜME SEBEBİYET VEREBİLİR!

Adnan Kahveci parkı içinde bulunan bu yerin hem depo, hemde suni havuza su devir daimi yapan motor var. aşağıda resimde gördüğünüz kapağı mahallenin bazı çocuklarının kilidini kırıp motor dairesine girdikleri belirtiliyor. Burada her an bir çocuk elektrik çarpmasından ve ya suda boğularak ölebilir. Yetkililerin acil önlem alması gerekiyor. Ya kapak kaynak yapılmalı yada kırılıp kesilemeyen kilit uygulanmalı.

 

 

 

Güncelleme Tarihi: 12 Haziran 2012, 20:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17