Pendik Kütüphane Gönüllüleri Futbol Turnuvası muhteşem

Bu yıl 2. si düzenlenen ve çekişmeli geçen maçlarıyla Spor Toto Süper Final’i aratmayan, ‘Pendik Kütüphane Gönüllüleri Geleneksel Liselerarası Futbol Turnuvası’...

Pendik Kütüphane Gönüllüleri Futbol Turnuvası  muhteşem

Bu yıl 2. si düzenlenen ve çekişmeli geçen maçlarıyla Spor Toto Süper Final’i aratmayan, ‘Pendik Kütüphane Gönüllüleri Geleneksel Liselerarası Futbol Turnuvası’ tüm heyecanıyla devam ediyor.

Toplam 5 bölgeden 22 lisenin katıldığı turnuvada Tarık Buğra Lisesi, Pendik Lisesi, Pendik Türk Telekom Meslek Lisesi, Pendik Anadolu Teknik ve Endüstri Meslek lisesi, Pendik İTO Ticaret Meslek Lisesi ve Halil Kaya Gedik Teknik Endüstri Meslek Lisesifinal ligine katılmaya hak kazanana takımlar oldular. Final ligi maçları 16 Mayıs Çarşamba günü Güllübağlar Halı Saha Tesisleri’nde oynanırken, turnuvanın şampiyonu da belirlenmiş olacak. Başkan Kenan Şahin de turnuva sonunda takımlara kitap seti hediye edip madalyalarını takdim edecek.

Yıl sonu kapanış şöleninde ise, şampiyon olacak takıma ‘antrenman çantası, eşofman takımı ve krampon’, ikinci olan takıma ‘antrenman çantası, eşofman takımı ve krampon’, üçüncü takıma ise ‘antrenman çantası ve eşofman’ takımı verilirken, gol kralına da Milli takım forması hediye edilecek.

Güncelleme Tarihi: 15 Mayıs 2012, 20:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17