Kartal Festivaline eski ilgi yok! Paralar Boşa gidiyor

Kartal...

Kartal Festivaline eski ilgi yok! Paralar Boşa gidiyor
banner46

Kartal Belediyesi'nin bu yıl 29. defa düzenlediği Uluslararası Kartal Kültür Sanat Festivali sönük geçiyor.

Kartal'ın Meydanında tertip edilen festivali izleyenler gittikçe azalıyor. En son dün yakından izleme imkanı bulduğumuz festivali neredeyse 200-300 kişi izledi. İzleyenlerein çoğu da belediye personelleri ve yakınlarından oluşmakta.

HEYKEL SEVDİRME YARIŞI!

Festivali sunan tiyatrocunun ballandıra ballandıra övdüğü ve arada siyasi mesajlarla gönderme yaptığı akşamlarda dinleyenlerin gülüşmelerine neden oluyor. Belediye Başkanını anons ederken bile "Başkanımız sanatçımıza HEYKELCİK! taktim etmek üzere sahneye çağırıyoruz." demesi bile bunun alameti gibi görülüyor.

BASIN HEYKELLERİ YAZMIYORMUŞ!

Her yıl Nihat Nadi ÜLGER'in sunuculuğunu yaptığı festival, bu yıl (heykellere halktan gelen tepkilerden olsa gerek) sevdirme ve anlatma heyecanı sardı. Basını da halka şikayet eden Ülger "Basınımız heykelleri yazmıyor, yazsalarda küçücük yer ayırıyorlar!" diyerek, halka adeta basını kötüledi. Ülger'in kültür ve sanat fastivalinde ara ara siyasi konuşmalara ve ideolojik göndermeler yapmasıda dinleyenlerin tepkisini çekiyor. Övgü yaparken da aşırıya gitmesi de (altın dönemini yaşıyor normaldir!) dedirtiyor dinleyenlere.

AÇIKLA NİHAT NADİ ÜLKER!

Yerel basını ne kadar okuyup takip ettiğini bilmiyoruz ama Ülger eğer gazetemizi yakından takip etseydi HEYKELLERİ MANŞETLERİMİZDEN İNDİRMEDİĞİMİZİ görürdü. Bizde Ülgere sorular sorup cevabını bekleyeceğiz.

1 - Her yıl festivali sunuyorsunuz, her yıl festival başına ne kadar ücret alıyorsunuz?

2 - Tiyatro başına ve başka organizasyonlarda belediyeye ne kadar faturalar yazıyorsunuz?

Açıkladığı taktirde gazetemizde yayınlayacağımıza da söz vereceğiz.


Güncelleme Tarihi: 30 Haziran 2012, 20:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17