Ali Yalçın'a Aygad ziyareti

Aygad, Memur Sen Memur Sendikaları Konfederasyonu Genel Başkanı Ali Yalçın'ı ziyaret etti.

Ali Yalçın'a Aygad ziyareti

AYGAD’DAN MEMUR-SEN ZİYARETİ

Anadolu Yakası Gazeteciler Cemiyeti İstanbul yerel basınının sorunlarını Ankara’ya taşıdı. Bir dizi ziyarette bulunan AYGAD Yönetim Kurulu üyelerinin bir durağı da MEMUR-SEN Genel Merkezi oldu. MEMUR-SEN Genel Başkanı Ali Yalçın’ı makamında ziyaret eden AYGAD yönetimi İstanbul Yerel Basınının sorunlarını Başkan Ali Yalçın ile paylaştı.

İL ADIM ATILDI

25 Mart Cuma günü AYGAD Yönetim Kurulu İstanbul yerel basınının sorunlarını Ankara’ya duyurmak adına ilk adımı attı. Ankara’da bir dizi görüşmelerde bulunan AYGAD Başkanı Aytekin Yaşar ve yardımcıları Ahmet Işıkdağ, Saki Akyüz, Ömer Faruk Gerçek ve Nergis Süslü MEMUR-SEN Genel Başkanı Ali Yalçın’ı makamında ziyaret etti. Genel Başkan Ali Yalçın ile İstanbul yerel basınının mevcut durumundan ve mağduriyetlerin giderilmesi adına bir görüşme yapan AYGAD Yönetimi seslerini duyurabilecekleri ilk adımı Genel Başkan Ali Yalçın ile attı. Gerçekleştirilen ziyaretten memnuniyet duyduğunu belirten Başkan Yalçın, İstanbul yerel basınının Anadolu yerel basınından ayrı olarak yaşadığı mağduriyetin bilincinde olduklarını ve konu ile ilgili girişimlerinin olacağını belirtti. sorunların daha hızlı sonuca ulaşılması için gerekli desteği vereceğini ifade eden Yalçın, hükümet yetkilileri ile görüşmeler yapabileceğini söyledi. İstanbul yerel basınını yakinen bildiğini ve sorunlarına vakıf olduğunu dile getirdi. İstanbul’dan tanıdığı ve samimi olduğu gazeteci arkadaşları ile bir süre hasret gideren Yalçın, sohbetle birlikte eski anılarını da tazelemiş oldu.


Yerel basın sorunlarının yanı sıra samimi bir sohbet havasında geçen görüşmede AYGAD yönetimi Başkan Yalçın’a misafirperverliğinden dolayı teşekkürlerini sunarak ziyaretlerini sonlandırdı.

Güncelleme Tarihi: 26 Mart 2016, 22:31

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17