Haydar Göksoy Sevgisi CHP'lileri şok etti!

Ak Parti Kartal Belediye Meclis Üyesi Haydar Göksoy CHP'li dört meclis üyelerinin de oylarıyla encümene seçildi.

Haydar Göksoy Sevgisi CHP'lileri şok etti!
banner46
Kartal Belediye Meclisi Nisan ayı 1. Birleşimi Başkanvekili Ali Ekber Şahin başkanlığında toplandı.

Toplamda 16 Meclis üyesinden oluşan Ak Partili Meclis üyeleri, Müjdat Keçeli'nin her zaman ki gibi önemli gündem maddelerinin olduğu meclislere katılmaması nedeniyle 15 üye ile katıldı.

Gündem dışı konuşmalardan sonra gündem maddelerine geçilerek, Ali Ekber Şahin yeniden Kartal Belediye Meclisi 1. Başkan vekili seçildi.

Haydar Göksoy Sevgisi CHP'lileri şok etti!


Başkan vekili seçildikten sonra Belediye Meclis Divanına Katip Seçimi yapıldı ve encümen seçimine geçildi. Encümene Hüseyin Tozkoparan, Selahattin Aksan, Gökhan Yüksel ve Haydar Göksoy önerildi. İlk oylamada Hüseyin Tozkoparan 18 oy ve Haydar Göksoy 18 oy alarak berabere kaldılar. İkinci defa yapılan oylamada Haydar Göksoy 19 oy alarak encümene seçilirken CHP Meclis üyesi ve CHP Kartal İlçe Yönetim Kurulu üyesi Hüseyin Tozkoparan 17 oy alarak seçilemedi. Haydar Göksoy'un Encümene seçilmesi Hüseyin Tozkoparan'ın bazı CHP'lilerden oy alamaması CHP'Li meclis üyeleri üzerinde adeta şok etkisi yarattı.

Encümen'in sigortası olacak!

Göksoy'un CHP'li bazı meclis üyelerinin ve Ak Parti'lilerin sevgisini, güvenini kazanarak encümene seçilmesi, siyasi kulislerde "Haydar Göksoy Encümen'in sigortası olacak!" söylemine neden oldu.

Encümene seçilen Haydar Göksoy'a, Selahattin Aksan, Gökhan Yüksel'e İLÇEM GAZETESİ yayın kurulu olarak yeni görevlerinde başarılar diliyoruz.


Güncelleme Tarihi: 04 Nisan 2016, 23:27

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
YORUMLAR
M salih kızıl
M salih kızıl - 8 yıl Önce

Tebrik ediyorum haydar kardeşimiz bu sevgiye laiktir başarılarının devamı diliyorum

SIRADAKİ HABER

banner17