Yerli, Milli ve Şuurlu Gençlik projesi, Türkiye ikincisi

İsmail Erdem Başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun elinden ödül aldı.

Yerli, Milli ve Şuurlu Gençlik projesi, Türkiye ikincisi
banner46

Sancaktepe Belediyesi tarafından bu yıl hayata geçirilen “Yerli, Milli ve Şuurlu Gençlik ”projesi, bu yıl 5.si düzenlenen AK Parti Yerel Yönetimler Sempozyumunda Türkiye genelinde ikinci oldu. İkincilik ödülünü Belediye Başkanı İsmail Erdem Başbakan Prof.Dr. Ahmet Davutoğlu’nun elinden aldı.


AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığınca, 13 - 14 Nisan 2016 tarihinde Ankara’da gerçekleştirilen Yerel Yönetimler Sempozyumunda bu yıl ‘Gençlik ve Belediye’ konusu işlendi. Sempozyum’da Yerel Yönetimler ‘Gençlik ve Belediye’ Yarışmasında dereceye giren belediyelere Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından ödülleri takdim edildi. ‘ Yerli, Milli ve Şuurlu Gençlik ’ temalı yarışmada ikinci olma başarısı gösteren Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem , ödülünü Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun elinden aldı.


Başbakan Ahmet Davutoğlu  büyük coşku altında gerçekleştirdiği konuşmasında “ Şehrin bütün işlevselliğini yansıtan kent konseyleri kurmak, onlarla istişarelerde bulunmak ve böylece şehrin işlevsel bütünlüğünü sağlamak hepimizin görevidir. Şehirlerimizde mimariyi her yönüyle göz önünde bulundurmak, mekana yansıyan bir estetik oluşturmak bizim görevimizdir. Şehir idaresi aynen devlet idaresi gibidir. Ancak ve ancak ehliyetle, liyakatla taçlanır."  şeklinde konuştu.


Türkiye genelinde sosyal sorumluluk alanında üçüncü bir ödül almanın onurunu ve gurunu yaşadığını belirten Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, “Bir yıldır yoğun çalışmalarımız neticesinde  hayata geçirdiğimiz projemiz; Medeniyetimizin yeniden ihyasında görev alacak Milli ve Manevi değerlerine bağlı yeni bir gençliğin adıdır. İlklerin belediyesi olarak, bugüne dek daima daha yeniyi ve iyiyi aradık. Belediyeciliği sadece altyapı ve üstyapı yatırımlarından ibaret görmeden, hayatın her alanında hizmet vermeyi amaç edindik. Eğitim, bu amacımızın baş aktörü olarak, büyük bir önem arz ediyor. Bugün Sayın Başbakanımız tarafından aldığımız ödül “ Yerli, Milli ve Şuurlu Gençlik ” projesinde hayata geçirdiğimiz “ Sancaktepe Eğitim Modelimizde ” bizlerle birlikte yürüyen eğitimcilerimize, evlatlarımıza ve görev alan arkadaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun” şeklinde konuştu.



Güncelleme Tarihi: 15 Nisan 2016, 02:16

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17