Hüsnü Süslü artık Doçent Doktor

Başarılı doktor Hüsnü Süslü Doçent Doktor oldu.

Hüsnü Süslü artık Doçent Doktor
banner46
Kartal'ın sevilen doktoru ve siyaset adamı Hüsnü Süslü, hem siyasette hem de doktorlukta başarıdan başarıya koşuyor.

Anesteziyoloji ve Reanimasyon dalında Doçentlik unvanı alarak unvanlarına bir yenisini daha ekleyen Hüsnü Süslü cübbesini yapılan törenle giydi.


Hüsnü Süslü Kimdir ?

1970 yılında Erzincan da doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini Kartal’da tamamladı. 1994 yılında İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesinden mezun oldu. Mardin Kızıltepe’de ilk mecburi hizmetini gerçekleştirdi. Ardından Kocaeli Gölcük’te pratisyen hekim olarak görev yaptı. 1997 yılında Dr. Lütfi Kırdar Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde Anesteziyoloji ve Reanimasyon ihtisasına başladı, 2001’de uzman oldu. İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Algoloji (Ağrı) Bilim Dalında algoloji eğitimini tamamlayarak; 2007 yılında Dr. Lütfi Kırdar Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne dönüp, Algoloji (Ağrı) merkezini açtı. 6 yıl süreli buranın sorumlu hekimi olarak görev yaptı. 29 Temmuz 2012 de Kartal’dan istifa ederek Maltepe Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde Algoloji merkezini kurarak, Yrd.Doç. olarak göreve başlamış olup halen bu görevde bulunmaktadır. Bu süreçlerde Algoloji( Ağrı) ile ilgili televizyon programlarına katılma; dergi ve gazetelerde çeşitli makaleler yazarak halkı bilgilendirme çalışmaları yapmıştır.

Ulusal ve uluslar arası dergilerde yayınlanmış 32 bilimsel araştırması; ulusal ve uluslar arası kongrelerde sunulmuş 106 bildirisi mevcuttur.


Siyasal Çalışmalar

İlk siyasal çalışmalara öğrencilik yıllarında başlayan fakat memuriyeti nedeni ile aktif görevler almayan Dr. Hüsnü Süslü 12 Haziran 2011 seçimlerine katılabilmek için memuriyetinden istifa ettikten sonra CHP genel Merkezi’nin seçimler öncesi oluşturduğu il komisyonları için Mardin ili komisyonunda görev alıp, bu il ile ilgili raporu hazırlanmasında çalışmıştır. Aynı süreçte Genel Merkeze sunulmak üzere ‘’Aile Hekimliği ve Sorunları ‘’ ile ‘’Sağlıkta Performans Sistemi ve Çözüm Önerileri’’ adlı iki çalışmanın, rapor haline getirilmesi sağlamıştır. Ayrıca ‘’Kartal’da Aile Hekimliği Çalıştayı’’ yapılmıştır. 12 Haziran 2011 seçimlerinde İstanbul 1 Bölge Milletvekilliği Aday Listesi’nde 15. sırada yer alıp; İstanbul’un tüm Anadolu yakasında yoğun çalışma performansı göstermiştir. Özellikle seçim sonrası Kartal ilçesinin farklı mahallelerinde farklı kurumlarda ‘’Kanser ve Ağrı’’ ‘’Bel ve Boyun Fıtıklarında Çözüm Yolları’’ ‘’Enver Aysever’le Aykırı Sorular Kartal’ adlı çeşitli konferanslar düzenlemiştir.

Evli olup 2 çocuk babasıdır.

Güncelleme Tarihi: 01 Nisan 2016, 15:41

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17