Kartal Kızılay Tıp Merkezi'ne yeni Başhekim

Dilek Öztürk Kartal Kızılay Tıp Merkezi'ne Başhekim oldu.

Kartal Kızılay Tıp Merkezi'ne yeni Başhekim
Op. Dr. Dilek Öztürk'ün Kartal Kızılay Tıp Merkezi'nde Başhekimlik görevine getirilmesi kadın hastaları arasında sevinçle karşılandı.

Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı olan Op. Dr. Dilek Öztürk'ü muayene için gelen kadın hastaları gördükleri ilgiden dolayı çok seviyorlar.

Op. Dr. Dilek Öztürk kimdir?

31.08.1970 - İstanbul doğumludur. İlkokul ve ortaokulu Almanya'da bitirdikten sonra 1989'da İstanbul Özel Alman Lisesi'nden mezun oldu.

1989 - 1995 yılları arasında İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi'nden Tıp doktoru olarak mezuniyetinden sonra, 1995 - 2001 yılları arasında Viyana Üniversitesi Viyana Tıp Fakültesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Ana Bilim Dalı'ndan Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanlığı diplomasına hak kazandı.

1999 - 2001 yılları arasında Viyana İktisat Fakültesi'nde Hastane İşletmeciliği masterı yaptı.

2001 - 2007 yılları arasında Sosyal Sigortalar Kurumu Göztepe Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Kliniğinde uzman olarak çalıştı.

2001 - 2009 yılları arasında özel sektörde çalıştı.

Anne adaylarının kötü tecrübeler, anlatılan korkutucu hikayeler veya bilgisizlikten dolayı normal doğumdan korktuklarını, bu nedenle Türkiye’de sezaryen oranının yüksek olduğunu gözlemledikten sonra, bedenimizin hak ettiği güveni, saygıyı, içsel dinginliğini yeniden kazanması gerektiği inancı ile “HypnoBirthing Eğitmenliği” Diplomasını ve “Prenatal - Postnatal Yoga Eğitmeni”, Anne-bebek yogası eğitmenliği diplomasını uzun süreli yurtdışı eğitimleri ve eğitim aldığı merkezlerde çalışarak almıştır.

İleri seviyede İngilizce ve Almanca konuşabilmektedir.

Güncelleme Tarihi: 24 Mart 2016, 00:51

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17