4-6 yaş Meleklere Muhteşem Şenlik

Kartal İlçe Müftülüğü bir ilki gerçekleştirerek 2021-2022 yılı 4-6 yaş öğrencilerine 1. Yıl sonu şenliği düzenledi.

4-6 yaş Meleklere Muhteşem Şenlik

Kartal İlçe Müftülüğünün 4-6 yaş Kur-an kursu öğrencileri, 1 yıl eğitimin yorgunluğunu düzenlenen şenlik ile attılar. Müftülüğün yan tarafında bulunan Kartal 75. Yıl Stadında düzenlenen şenliğe veliler ve çocukları büyük ilgi gösterdiler.

-

-

Kartal'da bir ilk olan Yıl sonu Şenliğine Kartal İlçe Müftüsü Mehmet Öztürk, Kartal Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Gökhan Bayram, İstanbul Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyeti (İSTGAD) Başkanı Aytekin Yaşar, Cevizli Mahallesi Muhtarı Memiş Dikilitaş, Soğanlık Yeni Mahalle Muhtarı Erol Yurdakul ve vatandaşlar katıldılar.

-

-

Teşekkür etti.

Şenlikte selamlama konuşması yapan Kartal İlçe Müftüsü Mehmet Öztürk, şenliğin düzenlenmesinde emeği geçen öğretmenlere teşekkür ederek, çocuklara iyi eğlenceler diledi.

-

Çocuklar şenlikte kendilerine ücretsiz takdim edilen pamukşekeri ve mısırları severek yediler. Çeşitli gösterileri izleyerek eğlenen çocuklar, kurulan oyun alanlarında arkadaşları ile oynayarak unutulmaz bir gün yaşadılar.
-
-
Şenlikte; Jonklör wantrolog Erkan Obüs, Hacivat ve Karagöz oyunu, Atilla Tansı'dan kukla gösterimi, Nasrettin hoca ye kürküm Tiyatral skeç gösteri, Mithat Bar'dan akrobasi gösterimi, Keloğlan Tiyatral skeç gösterimi, İbiş ile yarışmalar düzenlendi.
-
-
-
-
-
Şenliğin sonunda katılımcılar günün anısına toplu fotoğraf çekildiler.
-

Güncelleme Tarihi: 07 Haziran 2022, 12:17

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17