Zübeyir Kurt, "Cumhur İttifakı kazanacak, Kartal Belediyesi'nden memnun değiliz"

İftar yemeğinde basınla buluşan Başkan Kurt, kararlı konuşmaları ile dikkatleri çekti.

Zübeyir Kurt, "Cumhur İttifakı kazanacak, Kartal Belediyesi'nden memnun değiliz"

-

MHP Kartal İlçe Başkanlığı'nca Şimal Restorant'ta  gerçekleşen iftar yemeğine Kartal MHP İlçe Başkanı Zübeyir Kurt ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, MHP İstanbul 1. Bölge Milletvekili adayları Murat Şahin, İlker Çakıroğlu, Erdem Doğruer ve Hilal Dilber ve basın mensupları katılım sağladılar.

-

-

Okunan akşam ezanı ile birlikte katılımcılar oruçlarını açtılar. İftar sonrası MHP Kartal İlçe Başkanı Zübeyir Kurt konuşma gerçekleştirdi. Kurt, üç ay önce Kartal İlçe Başkanlığına Genel Başkan Devlet Bahçeli tarafından atandığını belirterek, Ülkemizde meydana gelen depremle birlikte bölge insanına ulaşabilmek ve ihtiyaçlarını karşılayabilmek adına topyekun harekete geçtiklerini çeşitli yardımları afetzedelere ulaştırdıklarını ifade etti.

-

-

ERDOĞAN’I TEKRAR BAŞKAN YAPACAĞIZ

Sözlerine devam eden başkan Kurt, “Milletin ihtiyaç duyduğu her yerde oluyoruz. Yapılacak olan seçimlerde bölgeden en az 5-6 milletvekilini TBMM’ye göndereceğiz. Cumhurbaşkanlığı seçiminde Recep Tayyip Erdoğan’ı tekrar Cumhurbaşkanı yapacağız. Milletvekili seçimlerinde ise MHP’nin Mecliste olabildiğince fazla vekille temsil edilmesi için elimizden geleni yapacağız. Secimlerden sonra ise yapılacak olan yerel seçimlerde belediyeyi de kazanacağız." Diye belirtti.

KARTAL BELEDİYESİ'Nİ KAZANACAĞIZ!

Kararlı konuşmaları ile dikkatleri çeken başkan Kurt, "Belediyenin çalışmalarından hiçbir şekilde memnun değiliz. Deniz kenarında yer alan Kartal’da insanlar denize giremiyorlar. Sosyal ve kültürel olarak beş tane çay bahçesi, beş tane de kafe var. Başka da hiçbir şey yok. Yüz metrelik bir sokağı var o da tamamen meyhane yapılmış. Oradan da saat dokuzdan sonra Kartallılar çoluğuyla, çocuğuyla geçemiyor. Kartalı yaşanacak bir kente dönüştürmek için atomu parçalamaya gerek yok. İnsanların sosyal olarak ihtiyaçlarını göreceksiniz bir yıl sonra belediyeyi kazanarak yapacağız. Kartal’da nasıl bir değişim olacağını herkes müşahade edecek. Başka bir alternatif düşünmüyoruz. Bu kadar başarısız bir belediyeyi biz bunların elinden alamazsak; o da bizim başarısızlığımız olacaktır.” Diyerek sözlerini sonlandırdı.

-

İlçe Başkanının konuşmasından sonra, Milletvekili adaylarıda basına selamlama konuşması gerçekleştirdiler.

-

-

Güncelleme Tarihi: 13 Nisan 2023, 18:11

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17