Doç. Dr. Hüsnü Süslü "CHP Parti Meclisi üyeliğine adayım!"

Halk tarafından sevilen başarılı doktor CHP Parti Meclisi üyesi Doç. Dr. Hüsnü Süslü, ikinci kez CHP Parti Meclisi üyeliğine aday olduğunu açıkladı.

Doç. Dr. Hüsnü Süslü "CHP Parti Meclisi üyeliğine adayım!"
banner46
Maltepe Üniversitesi Öğretim Görevlisi Doç. Dr. Hüsnü Süslü Cumhuriyet Halk Partisi'nin 3-4 Şubat'ta gerçekleştirilecek 36. Olağan Genel Kurultayı'nda bir kez daha Parti Meclisi üyeliği adaylığını açıkladı.

CHP'nin 35. Olağan Genel Kurultayı'nda Parti Meclisi üyeliğine seçilen Doç.Dr. Hüsnü Süslü ikinci kez Parti Meclisi üyeliğine aday olduğunu sosyal medya hesabından duyurdu.

Açıklamasında '2019' vurgusu yapan Süslü, "Partimizin 35. Olağan Kongresi’nde kurultay delegelerimizin teveccühü ile parti meclisine seçildim. Geride bıraktığımız iki yıl boyunca partimiz adına bir çok görevde çalışma onuruna sahip oldum. Bu süreç içerisinde bir çok ilimizde parti emekçilerimizle birlikte 16 Nisan halk oylaması seçim çalışmalarına katıldım, parti genel merkezimize özellikle sağlık ve pek çok farklı alanlarda raporlar hazırlayıp, toplantılarda partimi temsil ettim.
 
03-04 Şubat 2018 tarihinde gerçekleştirilecek olan 36. Olağan Büyük Kurultay’ımızda ülkemiz için hayati önem taşıyan 2019 seçimlerine  partimizin temel politikalarını hazırlayacak Parti Meclisi seçilecek. Bu nedenle tüm Cumhuriyet Halk Parti üyelerine ve gönüllülerine büyük bir sorumluluk düşmektedir.
 
Bu nedenle partimizin çalışmalarına katkı sunmak, parti tabanımızın sesini Parti Meclisi'ne daha güçlü yansıtmak için, partimizde sevgi ve saygı bağlarını daha da güçlendirecek ve iktidar umudunu artıracak çalışmalar yapmak için, parti meclisimize adaylığımı, kurultay delegelerimize ve halkımıza saygılarımla duyururum.
 
Emeğe değer veren, sosyal demokrasiye inanan, parti tabanımıza umut, halkımıza ise güven veren bir Parti Meclisi oluşması dileğiyle" dedi.
Güncelleme Tarihi: 16 Şubat 2018, 03:28

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17