İBB Anadolu Yakası Zabıta Müdürü Alaaddin Yıldırım'a ziyaret

İstanbul Anadolu Yakası, Zabıta Müdürü Alaaddin Yıldırım'a emanet.

İBB Anadolu Yakası Zabıta Müdürü Alaaddin Yıldırım'a ziyaret

İlçem Gazetesi sahibi Aytekin Yaşar, yakın zamanda göreve başlayan İstanbul Anadolu Yakası Zabıta Müdürü Alaaddin Yıldırım'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Aytekin Yaşar'ı makamında ağırlayan İstanbul Anadolu Yakası Zabıta Müdürü Alaaddin Yıldırım, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirip, nazik ziyaretinden dolayı Aytekin Yaşar'a teşekkür etti.

Yanınızdayız! 

İlçem Gazetesi sahibi Aytekin Yaşar "Sayın müdürüm yeni görevinizde başarılar dilerim. Allah mahçup etmesin. Yapacağınız her güzel ve adaletli hizmette gazetemiz yanınızdadır. Anadolu Yakası vatandaşları sizden göreviniz süresince güzel ve adaletli hizmetler bekliyor." Dedi.

Ziyarette çay içilip, sohbet edildi.

Alaaddin Yıldırım kimdir?

İstanbul Anadolu Yakası Zabıta Müdürü Alaaddin Yıldırım 28.02.1966 Erzincan doğumlu olup, Kartal'da ikamet etmektedir. Tarım Ön Lisans ve Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünden mezun olmuştur. 1992 yılında İBB bünyesinde memuriyete başlamış olup, 2004 yılında Park ve Bahçeler Müdürlüğünde göreve başlamıştır. Park ve Bahçeler Müdürlüğünde Kontrol Mühendisi, Kontrol Amiri ve Şef olarak görev yapmıştır. 2017 Yılından itibaren İstanbul Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürülüğünde Teknik Müdür Yardımcısı olarak görev yapmıştır. Alaaddin Yıldırım evli ve iki çocuk babasıdır.

Güncelleme Tarihi: 08 Şubat 2018, 11:05

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17