CHP’li Kartal Belediye Başkanından, ortağına jest!

Mülkiye Müfettişlerinin bu JESTTEN haberi var mı?

CHP’li Kartal Belediye Başkanından, ortağına jest!

CHP’li Kartal Belediyesi’nde İç İşleri Bakanlığı Müfettişlerinin CHP'li meclis üyelerinden savunmalarını istedikleri parselde Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz'ün ortağının da arsası olduğu ortaya çıktı.

Ortağa Jest!

Geçtiğimiz günlerde CHP’li Kartal Belediyesi’nde İç İşleri Bakanlığı Müfettişlerinin şikâyet üzerine inceleme yaptıkları bir dosya ile ilgili CHP’li Kartal Belediye Meclis üyelerinin ve Ak Parti İstanbul il meclis üyelerinin savunmalarını istediği iddia edilmişti. 2400 ada, 133 Parselde Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz'ün ortağının da hissesi olduğu iddia edildi. 133 numaraları parselde Kartal Belediye Başkanının ortağına ait İ. Apartmanı bulunmakta.

Dizdar Sokak uçtu, parsel sahipleri yaşadı!

Kartal Belediye Meclisi 08/05/2015 tarihli, 2015/74 numaralı kararda; Kartal, Çavuşoğlu 2400 ada, 133 ve 137 parsellerden geçen Dizdar Sokak Ak Partililerin ret oylarına karşılık CHP’lilerin oy çokluğuyla Kartal Belediye Meclisinde iptal edilmişti.

CHP’li Meclis üyeleri biliyorlar mıydı?

Öte yandan müfettişlerin meclis üyelerinden savunmalarını istedikleri parselde Kartal Belediye Başkanının ortağının da arsasının olduğunu karara Evet oyu veren CHP’li meclis üyelerinin haberlerinin olup olmadığı ise kamuoyunda merak uyandırdı.

Konunun takipçisiyiz, bizi izlemeye devam ediniz...

Sizde haksızlığa uğradığınızı düşünüyorsanız. Bir yerlerde kanunsuz yanlış işler oluyorsa, İlçem Gazetesi Whatsaap ihbar hattına müracaat edebilirsiniz. İlçem Gazetesi'nin kamu menfaatlerini korumak adına haber yapacağından endişeniz olmasın...

Güncelleme Tarihi: 01 Nisan 2018, 21:14

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17