CHP'li Kartal Belediye Başkanı Kılıçdaroğlu'nu nasıl kandırdı! Eşek muhabbeti yadırgandı!

Kartal’da öyle bir skandal yaşandı ki, görenler hayrete düştü. Kartallılar bu skandalı konuşuyor.

27 Ocak 2018 Cuma günü Soğanlık Yeni Mahalle Muhtarlığı önünde düzenlenen törende, hak sahibi 780 kişiye tapularını CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu verdi.

Koskoca Genel Başkanı kandırdı!

CHP’li Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz, Soğanlıkta tapusu olmayan Ak Partili vatandaşı tapu sahibiymiş gibi bizzat kendisi sahneye çağırıp genel başkanın gözünü boyadı. Törende bayan sunucu tapusunu almak üzere 780 kişi arasından seçilmiş birkaç vatandaşın isimlerini anons edip, genel başkanın elinden tapularını almak üzere sahneye çağırdı. Mikrofona yaklaşan Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz “Arkadaşlar şu Eşeğini kaybedip te bulanlardan H…… bey! buraya gelebilir mi?” diye sahneye anons etti. Sahneye gelen ve konuşan Ak Parti’li vatandaşın tapu alan 780 kişiden biri olmadığı iddia edildi. (Gerekli araştırmaları yaptık)

Genel Başkana Hastane yalanı!

Tapu töreninde konuşan CHP’li Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz, “Sayın Genel Başkanım, sizin de sorumlu olduğunuz ve Başhekimlik yaptığım Kartal SSK Hastanesi ‘Depreme dayanıklı değil’ diye Tuzla’ya taşınıyor. İki dönem Başhekimlik yapmış ve konuyu iyi bilen Kartal Belediye Başkanı olarak, bu işten benim haberim yok.” Dedi.

Sizin Hastaneyi kaldırma teklifiniz!

Oysa ki, Kartal Belediye Meclisi Ocak ayı ikinci birleşimi 4 Ocak 2018 Perşembe günü olmuş ve mecliste konuşan Yunus Fırat Aydın Hastanenin kalkması için Altınok Öz’ün başkanlığında bakanlığa teklif verildiğini söylemişti. Aydın, “Sizin bakanlığı sunduğunuz hastane yerini kaldırdığınız durum var ya, Bakanlık HAYIR diyor. Size diyor ki; İl Sağlık Müdürlüğü’nün onayını almadan bu hastane alanını kaldıramazsınız. Ret ediyor sizin Hastaneyi kaldırma teklifinizi. Belge burada. Tarih Kasım 2016. Bu belgeleri size verebilirim.” Dedi.

İşte O Belgeler;

Öz’ün Eşek sevgisi şaşırtıyor!

CHP’li Kartal Belediye Başkanı daha önce de Eşekli kütüphaneci heykelini Kartal Meydanına eski taksi durağının olduğu yere! Yaptırmış (ayrı bir haber konusu) ve Kılıçdaroğlu’na açtırmak istemiş ve açtıramamıştı. Bir yıl Eşek heykeli açılmadan ambalajında bekletildi. 780 kişiye tapu konuşması yapan Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz “Bugün hak sahipleri tapularını alacaklar. Yani Anadolu tabiriyle kaybettikleri Eşeklerini geri alacaklar.” Dedi. Öz daha sonra Eşek söylemini tapu dağıtımı sırasında yine tekrarladı. Öz “Arkadaşlar şu Eşeğini kaybedip te bulanlardan H …… bey! buraya gelebilir mi?” diye sahneye anons etti. Öz’ün adeta vatandaşları rencide eden Eşekli tapu kıyaslaması, vatandaşlarca yadırgandı.

Ak Parti tapu sorununu çözdü, CHP şovunu yaptı!

Adeta yılan hikayesine dönen Soğanlık halkının tapu sorunu için Mart 2017 yılında Ak Parti düğmeye bastı. Ak Parti Kartal İlçe Başkanı Mehdi Akman’ın girişimleri sonucu Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki Kartal’a gelip, Yunus Mahallesi’nde bir düğün Salonunda vatandaşların sorunlarını teker teker dinledi. Bakan Haseki Soğanlık halkının sorunları için yanında hazır bulunan teknik ekibine emir verip, vatandaşlara “bir an evvel bu sorununuzu çözeceğiz!” diye söz verdi. Akman’ın girişimi ve Haseki’nin talimatları doğrultusunda İBB harekete geçip, Kartal Belediyesi’nin de destekleri ile tapu sorunu neticelendi. Ak Parti Çözdü, CHP'li Belediye Başkanı şovunu yaptı.

Güncelleme Tarihi: 06 Şubat 2018, 23:11

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17