Nevşehir Oteline Zamanında Karşı Çıkan CHP'li Meclis Üyesi Kim?

Kartal Belediye Başkanı Öz, Kartallılar...

Nevşehir Oteline Zamanında Karşı Çıkan CHP'li Meclis Üyesi Kim?

Kartal Belediye Başkanı Öz, Kartallılar Hacıbektaş’a gittiklerinde konaklama sıkıntısı çekmesinler diye memleketi Nevşehir’de yıllığı 1 milyon 100 bin TL’den 29 yıllığına bir otel kiraladı.

O gün bu gündür Kartal'ın gündeminden düşmedi. Sağcı, solcu her kes bu oteli tasvip etmedi, başkan Öz hariç.

MECLİS ÜYELERİ KARŞI ÇIKTILAR.

Kartal'dan yüzlerce kilometre uzakta olan bir otele Bütün meclis üyeleri ilk süreçte karşı çıktılar. Meclis üyeleri "Nevşehir’de Türkiye Kalkınma Bankası’ndan kiralanan Bilasa Castle Country Hotel, Hacıbektaş’a 20 kilometre uzaklıkta Gülşehir’de ki oteli halka nasıl anlatırız" dediler.

İLK ÜÇ AY ÖNÜMÜ AÇIN!

Meclis üyeleri karşı çıkınca Belediye başkanı Öz ikna turlarına başladı. Fikrini aldığımız bir meclis üyesi "Aslında hepimiz otel olayına karşıydık. Yeni belediye almıştık, zıtlaşmalarla götüremezdik ama belediye başkanı hepimizi ikna etti. 'İlk üç ay önümü açın, sonra ki kararlarımı tartışırız!' deyince bizlerde istemiye istemiye razı olduk.

MASAYA VURUP RESTİNİ ÇEKEN MECLİS ÜYESİ KİM?

Nevşehir'den Kartal'lıların paralarıyla Otel kiralanmasını kabullenemeyen bir kişi restini çekerek kapıyı çarpıp çıktı ve meclise katılmayarak ret oyu verdi. Bu meclis üyesi kim mi? Biraz merak ediniz, kendisi konuşursa ayrıntılarını sizlere bildireceğiz.

3 YILDIR BOŞ BOŞ YATAN OTEL

Üzücü olan bir şey var ki 1 milyon 100 bin TL’den kiralanan otelden halen gelir elde edilmediği gibi üç yılda hesaplamalara göre 3 milyon 300 bin TL. Kartal'ın parası yüzlerce kilometre uzakta olan bir otele kira bedeli olarak akmakta.

Ne diyelim Kartal'ın canı sağolsun, şanı yürüsün!...



Güncelleme Tarihi: 17 Nisan 2012, 20:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17