En büyük Hırsız kime dediler?

CHP'li Kartal Belediye meclis üyelerinden çok tartışılacak "Hırsız" suçlaması! Kime hırsız dediler?

En büyük Hırsız kime dediler?
banner46
CHP'li Kartal Belediye meclis üyesi Taner Özdemir sosyal medya hesabı Facebook'tan öyle bir yorum yazdı ki, Kartal siyasi kulisleri bu yorumu konuşuyor.

Özdemir kime En büyük hırsız dedi?

Özdemir facebookta ki paylaşımında ; "Ne kadar çok boş yere değmeyen insanlar için belki insan olurlar, belki emek harcayan insanların emeğine saygı gösterir, birazda para babalarına bakarken gösterdiği o insancıl davranışlarını o gözlerinin içinin gülüşmelerini, birazda halk için, ezilen insanlar için gösterir ümidiyle verdiğimiz desteği yanlış anlayıp kendisini padışah sananlara diyorumki, biz sizleri getirdik bulunduğunuz görevlere, geldiğiniz gibide gideceksiniz unutmayın!!! Sizin burada misafir olduğunuzu mi...safir gelip ev sahiplerinin darılarını bile boşalttığınızı, saltanatınız için yeteri kadar darıyı ambarınıza kimler üzerinden çektiğinizi ben biliyorum, her kimki durmadan ben dürüstüm diyorsa bilinki o en büyük hırsız odur, Yeter bu kadar müsaamma!! Artık gitme vaktin geldide geçiyor bile!! Sen yolcusun biz hancı!! Çeten'le birlikte kaçacağın günler yakındır!!! Lafım ortaya sazanlar atlamasın!! O kendini biliyor!!!" diye yazdı.


Hazırolda beklerken küpünü doldurduktan sonra!

Özdemir'in paylaşımına yorum yazan CHP Kartal Meclis üyesi Yılmaz Tuncer "Sayın TANER ÖZDEMİR bahsettiğin şahıs (HIRSIZ) küpünü doldurmadan önce ailelerimizin vede toplumumuzun önünde hazırolda beklerken küpünü doldurduktan sonra vede makam sahibi olduktan sonra ailelerimizin vede toplumumuzun kellelerini almaya başladı bakalım kim kimin kellesini alacak yakında sinemalarda. Not: başkasının yumruğunu yemiyen kendi yumruğunu BALYOZ zannedermiş." diye yazdı.

40 m2 ye rant diyecek, 40.000 m2 ye oh diyecek!

CHP Kartal Meclis üyesi Özdemir'in paylaşımına bir yorumda CHP Kartal Belediye Meclis üyesi Tuncay Şahan'dan geldi. Şahan; "40 m2 ye rant diyecek 40.000 m2 ye oh diyecek. Hem bizlere kin püskürecek hemde bizi kullanacak. Tabiki de HAYIR" diye yazdı.

Büyük hırsız! ithamlarına, muhatabı ne diyecek?

CHP'li meclis üyelerinin hırsız dediği zevatın kim olduğu siyasi arena da merak uyandırırken, büyük hırsızın kimin olduğu ve bu hırsız ithamlarını üzerine alıp cevap verip vermeyeceği ise daha şimdiden merak uyandırdı bile. 









Güncelleme Tarihi: 26 Şubat 2017, 00:36

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17