Atalar’da Uyuşturucu ve Kumarhane operasyonu.

Kıraathane'de uyuşturucu ticareti yapıyorlardı.

Atalar’da Uyuşturucu ve Kumarhane operasyonu.
Kartal İlçe Emniyet Müdürlüğü milletimizin canına ve malına zarar vermeye çalışan kanunsuzlara nefes aldırmıyor.

Kartal İlçe Emniyet Müdürlüğü Atalar Mahallesi Üsküdar Caddesi üzerinde faaliyet gösteren bir Kıraathaneye 26 Şubat 2017 günü saat:23:00’te operasyon düzenledi.

Gelen ihbarlar doğrultusunda Atalar Mahallesi Üsküdar Caddesi üzerinde kıraathanede kumar oynatıldığı ve ruhsatsız olarak faaliyet gösterdiği ihbarı üzerine ekipler tarafından çevre güvenliği alınarak operasyon düzenlendi. Polisleri gören H.B. isimli vatandaş arka pencereden siyah renkli çoraba sarılı bir paketi fırlattı.


Siyah renkli çorap kontrol edildiğinde;

1 adet küçük hassas terazi, 4 ayrı Klipsi poşet içerisinde toplam 14.2 gr kubar esrar uyuşturucu madde, gazete kağıdına sarılı vaziyette toplam ağırlığı 31.8 gr olan kubar esrar uyuşturucu madde, 5 ayrı aliminyum folyoya sarılı vaziyette toplam 1 gr Taş kokain maddesi, Toplam 400 TL para olduğu görülerek muhafaza altına alındı.

H.B. isimli şahsın yapılan UYAP sorgusunda; Uyuşturucu madde ticareti yapma, Hükümlü ve tutuklunun kaçması, ruhsatsız ateşli silahları satın alma veya bulundurma suçlarından ARANDIĞI tespit edildi.


Nöbetçi Cumhuriyet savcısının talimatı ile H.B. isimli şahıs gözaltına alındı. Ayrıca ruhsatsız olarak faaliyet gösteren işyerinin Kartal belediyesi zabıta görevlilerince mühürlenmesi Emniyet güçleri tarafından sağlandı.

Güncelleme Tarihi: 02 Mart 2017, 13:41

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17