Kartal Polisi kanunsuzların korkulu rüyası oldu.

Kartal İlçe Emniyet Müdürlüğü kanunsuzlara operasyon üstüne operasyon yapıyor.

Kartal Polisi kanunsuzların korkulu rüyası oldu.
banner46

Kartal İlçe Emniyet Müdürlüğü kanunsuzlara göz açtırmıyor. 

Yunus ekipleri Kubilay Caddesinde durdurdukları şüpheli 34 K 9… plakalı araçta bulunan Kartal 1991 doğumlu S.S. isimli ve Üsküdar 1991 doğumlu E.B. isimli iki şahsı gözaltına aldı.

Aracın ön konsol kısmında 14 paket toplam 27.09 gram gelen narkotik madde, aracın sürücü koltuk altından da CZ75 marka silah ve silaha ait üç şarjör ve toplam 33 adet fişek elde edildi.

Şahıslardan E.B. nin basit yaralama ve silahla tehdit suçlarından 3 adet aranması mevcut olduğu tespit edildi. Tahkikat devam ediyor.

SAHTE SÜRÜCÜ BELGELİ KISKIVRAK YAKALANDI

Asayiş Büro Amirliğine yapılan ihbarlar sonucu Gümüşpınar Mah. Mahmut Kemal İnan Sokak ta ikamet eden ve Ufuk K. adına düzenlenmiş sahte sürücü belgesini kullanan gerçek adı M. C. olan şahsın aranmasının olduğu ve ikamette ruhsatsız silah bulundurduğu bildirilmesi üzerine ekipler tarafından kıskıvrak yakalandı.

Emniyet görevlileri ikamette yaptığı aramada;


1 adet menşei belli olmayan tabanca,

1 adet tabancaya ait şarjör,

7 adet 9 mm MKE dolu fişek,

1 adet otomatik av tüfeği,

1 adet U. K. adına düzenlenmiş sahte sürücü belgesi ele geçirildi.

Şüpheli şahsın yapılan UYAP sorgusunda;

İstanbul Anadolu 8.Sulh Ceza hakimliğinin 2017/9.. karar numarası ile ruhsatsız ateşli silahlarla mermileri satın alma veya taşıma veya bulundurma suçundan arandığı,

İstanbul Anadolu 8.Sulh Ceza Hakimliğinin 2017/9… karar numarası ile yaralama suçundan arandığı,

Sultanbeyli Fatih Polis Merkezi Amirliğinin 2017/2… karar numarası ile kasten yaralama suçundan FİRAR olduğu anlaşılmış, ikamette bulunan G. K. isimli bayan hakkında C. Savcısından suçluya yardım etmek suçundan işlem yapılması talimatı alınması üzerine her iki şahıs için gerekli işlemler yapıldı.

RUHSATSIZ SİLAHLA YAKALANDILAR

Uğur mumcu mahallesi Samandıra Caddesi Aydos 4. Kapı karşı tarafındaki uygulama noktasında yapılan kontrolde;

34 M.....  plaka sayılı siyah renkte marka aracın sürücü koltuğunda oturan M.K. ve M.A. isimli şahısların yapılan uyap sorgusunda herhangi bir olumsuzluğa rastlanılmadı.

Devam eden kontrollerde aracın sürücü koltuğunun önündeki paspasın altından Kahverengi kabzeli gri renkte sürgüsünün sol kısmında "BERETTA GARDONE V.T MODE" ibaresi bulunan 1 adet ruhsatsız tabanca ve bu tabancaya ait 1 adet şarjör; Şarjöre basılı vaziyette 8 adet MKE yapımı 9×19 mm çapında fişek, ayrıca aracın sürücü kapısının gözünden 1 adet şarjör; Şarjöre basılı vaziyette 4 adet MKE yapımı 9×19 mm çapında fişek ele geçirildi.

Şahıslar ve ele geçirilen malzemeler gerekli işlemler için emniyete götürüldüler.

Güncelleme Tarihi: 08 Mart 2017, 01:21

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17