Taner Özdemir Büyük Hırsızı açıkladı?

Özdemir önemli konularla gündem belirlemeye devam ediyor!

Taner Özdemir Büyük Hırsızı açıkladı?

CHP'li Kartal Belediye meclis üyesi Taner Özdemir sosyal medya hesabı Facebook'tan yazdığı yorumda "EN BÜYÜK HIRSIZ" diye göndermede bulunmuş ve gündem olmuştu. Özdemir kamuoyunda merak uyandıran "EN BÜYÜK HIRSIZ KİM" sorusuna çok ilginç cevap verdi.

 

Özdemir "Sevgili dostlarım burası benim sayfam ve dikkat ederseniz uzun bir süredir hiç bir siyasi paylaşım yapmadan, tamamen konser vede etkinliklerimizi duyurduğumuz hayranlarımızın vede dinleyicilerimizin bizi takip ettikleri özel sayfam, görüyorum ki? Bu paylaşımımdan gazeteler vede insanlar, sorular soruyorlar haberler yapıyorlar, peki ne yapmıyorlar, bir tek bana sormuyorlar, bu yazı nedir diye? İyide kardeşim isim yok cisim yok! Türkiyenin gündemi yoğun!! Bak 14 marttada seçim var!! Saltanat sürüyor birileri!! Yani her yerde saltanat hakim, emekçileri düşünen yok!! Şimdi seçim 16 nisan'da der birileri, iyide kardeşim, tek seçim referandummu? Başka saltanatlar yokmu yıkılması gereken? Mesela yıllardır koltuklarda oturup meslek birliklerinin hakkını savunmak yerine, kendi saltanatını sürenler gibi? Tabikide var işallah 14 martta bu düzen değişecek!! Dürüstlük taslayanlar biz her şeyi biliyoruz. Yeter!!! Değiştireceğiz işallah!! Biz getirdik biz götüreceğiz!! Sazanlar niye atladı anlamadım!!! Kendini dünyanın merkezi sananlar hayırdır? Siyasetçiler siz işinizi yapın!! Ne kadar sazan varmış!! Yada bizim bilmediğimiz okuduğunu "aha! Beni yazmış!" deyip düşenler!! Kendi kendinizi ele veriyorsunuz!! Sizin isminiz varmı bu yazıda? Yerelde haber yapanlar? Haberlere hıyar bulmuş gibi tuzu alıp koşanlar!! Hayırdır? Aynı meslek birliklerinde benimle yönetim'e seçildinizde benim'mi haberim yok!! Ama şu sazanlar benden bir laf duymak istiyorlarsa onuda söyleyeyim!! Sizinle asla siyaseten olmayı düşünmüyorum!! Benim için sizin sayfanızda kapanmıştır!! Siyaseten sizin olmamanız için bir dahaki dönem mücadelem elbette olacak!! Beni sanat sayfamdan siyasete çekmeyin onun yeri üyesi olduğumuz siyasi partidir!!! Bilmem anlatabildim mi?" diye belirtti.

Özdemir Ne demişti ?

Özdemir facebookta ki paylaşımında ; "Ne kadar çok boş yere değmeyen insanlar için belki insan olurlar, belki emek harcayan insanların emeğine saygı gösterir, birazda para babalarına bakarken gösterdiği o insancıl davranışlarını o gözlerinin içinin gülüşmelerini, birazda halk için, ezilen insanlar için gösterir ümidiyle verdiğimiz desteği yanlış anlayıp kendisini padışah sananlara diyorumki, biz sizleri getirdik bulunduğunuz görevlere, geldiğiniz gibide gideceksiniz unutmayın!!! Sizin burada misafir olduğunuzu mi...safir gelip ev sahiplerinin darılarını bile boşalttığınızı, saltanatınız için yeteri kadar darıyı ambarınıza kimler üzerinden çektiğinizi ben biliyorum, her kimki durmadan ben dürüstüm diyorsa bilinki o en büyük hırsız odur, Yeter bu kadar müsaamma!! Artık gitme vaktin geldide geçiyor bile!! Sen yolcusun biz hancı!! Çeten'le birlikte kaçacağın günler yakındır!!! Lafım ortaya sazanlar atlamasın!! O kendini biliyor!!!" diye yazdı.

Güncelleme Tarihi: 06 Mart 2017, 04:18

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17