Gümüşhaneliler Kartal'da güçleniyor

Kargüder Gümüşhanelilerle kahvaltıda buluştu.

Gümüşhaneliler Kartal'da güçleniyor
banner46

Yakın zaman önce kurulan Kargüder, Gümüşhanelilerle Kartal Mavi Cafe'de kahvaltıda buluştu.

Mavi Cafe sahibi ve Kartal Belediye meclis Üyesi Yılmaz Tuncer aynı zamanda hemşehrileri olan Gümüşhaneliler'e özel ilgi gösterdi.

Programa; İstanbul Gümüşhaneliler Federasyon Başkanı Tahsin SÖĞÜT, AB Dış İlişkiler Komisyonu Eğitim birimi Müsteşarı Barkın  Altınok,  Avukat Eren Akın, Kartal Muhtarlar derneği başkanı Salim Coşar, Kartal Vera Hastanesi Müdürü Turgut Çevik, Söğütlü Köyü derneği başkanı Rasim Kara ve yönetim kurulu üyeleri, İnözü köyü derneği başkanı İbrahim Yılmaz ve yönetim kurulu üyeleri, Merkez ilçe köyü derneği başkanı Muhammer Güler ve yönetim kurulu üyeleri, Dilek yolu köyü dernek başkanı Mehmet Pekşen  ve yönetim kurulu üyeleri, Güreş köyü dernek başkanı Binali Çubuğuuzun ve yönetim kurulu üyeleri, Eldiğin köyü derneği başkanı Tahsin Çelik ve yönetim kurulu üyeleri, Susuz köyü derneği başkanı Yener Polat ve yönetim kurulu üyeleri, Pelitli köyü ve yönetim kurulu üyeleri, Balgasar köyü derneği başkanı Hasan Karakuş ve yönetim kurulu üyeleri, Sinanlı köyü dernek başkanı Adıgüzel Aydöner ve yönetim kurulu üyeleri ve Kartal belediye başkan yardımcısı Gökhan Yüksel katıldı.

Kahvaltı'da Gümüşhane Dernek başkanları ve protokol, birlik ve beraberlik üzerine konuşmalar yaptılar. “Amacımız, ilçemizde ikamet eden Gümüşhanelilerin birlik beraberliğini sağlamak, örf ve ananelerimizi yaşatmaktır. Tüm üyelerimize gerek iş gerekse sosyal yaşamlarında destek olacağız. Düzenleyeceğimiz belli başlı programlarla üyelerimizle sık sık bir araya geleceğiz” dedi.

Kahvaltı'ya Gümüşhane Kalkit'li şair Murat Çakır'ın okuduğu Gümüşhane şiiri ve fıkrası renk kattı.

Kahvaltının sonunda Gümüşhaneliler horon oynayıp, günün anısına fotoğraf çekildiler.

Güncelleme Tarihi: 20 Mart 2017, 21:55

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17