Belediye Başkanı Altınok Öz bana tokat attı!

Dün Altınok Öz'e saldırı olduğu iddia edilen olayın nasıl geliştiği netleşmeye başladı.

Belediye Başkanı Altınok Öz bana tokat attı!

Kartalspor taraftarı Zeki Güzel facebook hesabından dün yaşanan olayların ayrıntılarını yazdı ve şok iddialarda bulundu.

Zeki Güzel sosyal medyada ki açıklamasında Kartal Belediye başkanı Altınok Öz'ün engelli Özgür Uğur'a olduğu gibi kendisine de tokat attığını, hor gördüğünü ve karşılık verdiğini belirtti. 

Zeki Güzel belediye başkanıyla bir taraftar olarak terbiyeli ve seviyeli bir şekilde konuştuğunu Altınok Öz'ün kendisini hor görüp tokat attığını bir vatandaş olarak belediye başkanının yaptığının kendi ayıbı olduğunu yazdı. 

Yetkililere sesleniyorum! Bu Alışkanlığa önlem alınız! 

Zeki Güzel paylaşımında "Bu bizim Kartal belediye başkanımızın ayıbıdır. Bu olayın örneğini daha önce engeli bir kardeşimize yapıldığını herkes bilir, ama ben engelli değilim. Tepkimi gösterdim. Lütfen bütün yetkililere sesleniyorum bu davranışı alışkanlık haline getirmemesi için bütün önlemlerin alınmasını istiyoruz." dedi.

İşte Zeki Güzel'in O paylaşımı;

Cümleten selamın aleyküm. Ben, Zeki Güzel. Bugün yaşanan olay yanı belediye başkanıyla yaşanan olaya açıklık getirmek istiyorum. Biz başkanımızın yanına gittik başkana kendimi tanıttım. Kendisine Yakacık Kartalılar Derneği başkanı olarak ve Kartalspor taraftarı olarak seviyeli ve terbiyemi şekilde konuşmaya başladım. Oda, bende gayet seviyeli bir şekilde konuştuk. Ben kendisine son iki maçtır Tomalar niye geliyor? Kendisi de bana “güvenlik önlemi” dedi. Bende kendisine bu güne kadar Toma görmediğimi söyledim. Ondan sonra dedim ki “başkanım çocuklardan bilet parası isteniyor” dedim. Oda bana “siz Kartal sporu sevmiyor musunuz?” dedi. Bende kendisine “seviyorum” dedim. “O zaman bilete neden para vermiyorsunuz” dedi. Bende ona bizim kendimizin verdiğini söyledim. Ama 10 yaşındaki çocuklardan da istendi onların parasını da ben ve Ersin gibi Kartal spora gönül vermiş insanlar verdik.  Oda bana “versinler ne olmuş” dedi. Bende kendisine başkanım biz bir dernek açtık derneği kapatmak için ellinizden geleni yaptınız dedim. Kendisi de bana sanki ben onun yanında bir işçisiyim ve ya bizi eski gençliğimizde yaptığımız hatadan dolayı bizi hor gördü ve E5 üzerine gençler için hiç bir faaliyette bulunmayacağını söyledi. Bende ona burası da Kartal’ın bi semti ve size en çok oy çıkan bir mahalle olduğunu söyledim. Oda bana şahsıma kendine yanağıma vurmak suretinde bulunduğu için bir Kartal spor taraftarı olarak değil bir vatandaş olarak bana yapmış olduğu yanlış davranıştan dolayı bana yaptığı aynıi davranışı kendisine yaptım. Bu bizim kartal belediye başkanımızın ayıbıdır. Bu olayın örneğini daha önce engeli bir kardeşimize yapıldığını herkes bilir ama ben engeli değilim. tepkimi gösterdim... Lütfen bütün yetkililere sesleniyorum bu davranışı alışkanlık haline getirmemesi için bütün önlemlerin alınmasını istiyoruz. Buradan bütün Kartalspor ve Kartal mahallesine gönül vermiş vatandaşlar lütfen bunu paylaşarak herkese dağıtılmasını sağlayalım yetkililere bir an önce ulaşsın... zeki guzel


Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17