DSP Kartal'dan Demokrat Parti'ye ziyaret. Yeni DP İlçe Başkanı Sedat Özkan

DSP Parti Kartal İlçe Başkanlığı Demokrat Parti Kartal İlçe Başkanlığına nezaket ziyaretinde bulundu.

DSP Kartal'dan Demokrat Parti'ye ziyaret. Yeni DP İlçe Başkanı Sedat Özkan
DSP Kartal İlçe Başkanı İlhan Güzelgün ve yönetim kurulu üyeleri Baki Can İle Emin baysallı  Demokrat Parti Kartal İlçe başkanılığını ziyaret ettiler.


DSP'lileri 9 gün önce Adnan Sancak'tan görev devralan DP yeni İlçe Başkanı Sedat Özkan ve ilçe yönetimi ağırladı.


Yeni İlçe Başkanı Sedat Özkan


Demokrat Parti Kartal İlçe Başkanlığı Mart 2013 ayında İlçe başkanı Olarak Adnan Sancak'ı seçmişti. Yeni ilçe başkanı Sedat Özkan görev değişikliğinin nedenini açıkladı. Özkan "Adnan arkadaşımız İlçe başkanı seçildi fakat sağlığı nedeniyle görevini yapmakta zorlanıyordu. Bu sebepten dolayı ilçemizde görev değişikliği yaptık. AdnanSancak halen ilçe yönetimimizde bizimle birlikte çalışmaya devam etmektedir." dedi.


Kartal'ın arsaları satıldı!


İlçe başkanları ziyaret sırasında derin bir sohbet yaptılar. Sohbetin ortak konusu iser Kartal oldu. DSP Kartal İlçe Başkanı İlhan Güzelgün "Kartal iyi yönetilmemektedir. Belediye başkanı Kartal'ın bütün arsalarını sattı. Bununla da kalmayarak Belediyemiz dört yılda 700 milyon bütçe kullanmış ve 167 milyon da borçalndırılmıştır. Bütün bu göstergeler Kartal'ın iyi yönetilmediği adeta ispatlar niteliktedir. Yerel seçimlere az kaldı. Bizler İnşallah Kartal'ı bu beceriksiz yöneticilerden kurtaracağız." dedi.


Yerel seçimlerde iddialıyız!


Demokrat Parti Kartal yeni çiçeği burnunda ilçe başkanı Sedat Özkan ise "İlhan başkanınımız söylediklerine katılıyorum. Demokrat Parti tabanının bir kısmı 2009 seçimlerinde Altınok Öz'ü desteklemişti. O ise bizlerden önce ki ilçe başkanımız sayın Adnan Menderes'in 4 kez randevu talep etmesine rağmen taleplerine cevap vermemiştir. Biz yerel seçimlere çok ciddi hazırlıklar yapıyoruz. Belediye başkan adayımız ve meclis üyelerimizi seçerek Kartal'da ses getireceğiz ve yerel iktidara ulaşacağız" dedi.
Güncelleme Tarihi: 27 Mayıs 2013, 09:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17