Masum Türker DSP Kartal İlçe Teşkilatımızdan çok memnunum

Dsp Genel Başkanı Masun Türker Kartal'da nikah törenine katıldı.

Masum Türker yerel seçimler ve ulusal meseleler hakkında çarpıcı açıklamalar da bulundu.


Nikah töreni sonrası basının sorularını yanıtlayan  DSP Genel başkanı Masum Türker'in yanında, Genel başkan yardımcısı Önder Aksakal ve DSP yöneticilieri, Hüsniye Kaya, DSP Kartal İlçe Başkanı 
İlhan Güzelgün ve ilçe yönetimi, Kartal Eski Belediye Başkan yardımcısı Hasan Kumral hazır bulundular.


REYHANLI'NIN NEDENİ PETROL BORU HATTIDIR


Türker " Reyhanlı da yaşayanan elim olayın arkasında Barzani-Maliki çekişmesi yatıyor.Yapılan Petrol boru hattının gelirini kimseyle paylaşmak istemeyen Barzani'nin bir oyunu bu." dedi. Ölü sayısının bile halktan saklandığını, Ecevit'i deprem bölgesine öğleden sonra gittiği için acımasızca eleştirenlerin Reyhanlıya günler sonra gitmesinin düşündürücü olduğunu ve olay yerinde protestolar olabileceğini bildikleri için geç gittiklerini" anlattı. Türker "Tokat'ta Kahvehanede yaptıkları il kongresi için eleştiriler geldiğini,ancak orada asıl amacın halka inmek olduğunu ve bir başka salonun tutulmasını özellikle kendisinin istemediğini" hatırlattı. Seçimlerde adayları henüz belirlemediklerini, son olarak seçim kurullarına bildirilmeden hiç kimsenin adaylığının belli olamayacağını söyledi.


KARTAL İLÇESİNDEN ÇOK MEMNUNUM


Masum Türker "Kartal ilçe örgütünden çok memnun olduklarını ve İlçe Başkanı İlhan Güzelgün'ün getirdiği hareketliliğin ve heyecanının önemli olduğunu ve Güzelgün'ün 'seçilemezsem istifa ederim' söyleminide kendisine yasakladığını belirterek, belkide kendisinden başka yerlerde faydalanmayı düşünüyoruz, görevini iyi yapan birini zaten bırakmayız." dedi. Türker, Kartal gibi başarılı olmayan il ve ilçeler içinde çalışmaların sürdüğünü söyledi. Şu an partilerinin öyle çok paralar harcayacak durumlarının olmadığını ama bunun tecrübesini yaşadıklarını, çok fazla harcama yaptıkları yerlerde öyle başarılı sonuçlar alamadıklarını, ancak daha az masraf ettikleri yerlerde daha da başarılı olduklarını gördüklerini" hatırlattı. 


SARIGÜL GÜNDEMİMİZDE YOK


Türker "Partimiz daha önce ittifaklar yaptı birçok yerde seçimlere katılmadık,başka adayları destekledik ancak bu defa öyle bir uygulama yapmayacağız. Çünkü bunu seçmenimize anlatamayız. Gelişmeleri bekleyeceğiz seçim barajının düşürülmesi gündemde takip ediyoruz. Şu anda Mustafa Sarıgül'ün partimize katılımı yada aday gösterilmesi gündemimizde yok" diyerek sözlerini sonlandırdı.






Güncelleme Tarihi: 28 Mayıs 2013, 10:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17