Kamer Gök'ün açıklaması Ak Partilileri çok kızdıracak

Cumhuriyet Halk Partisi Kartal İlçe Başkanlığı 26 Mayıs 2013 Pazar günü basınla bir araya geldi.

CHP Kartal İlçe Başkanı Kamer Gök yaptığı çarpıcı konuşmalarla Ak Parti hükümetini eleştirirken, CHP Kartal'da kendisini düşürmek için imza toplayanlara da cevap verdi.


Hıyar yiyorsunuz diyerek tuzluk alıp koşuyorlar!


Kamer Gök'ün her zaman ki gibi ana gündem maddesinde Suriye konusu vardı. Hükümetin dış ilişkilerde ki icraatlarına "Hıyar yiyorsunuz diyerek tuzluk alıp koşuyorlar!" benzetmesi yaptı. Gök "Türkiye'de ki yaşam, siyaset tabileşmeli ve normalleşmelidir. önerisinde bulundu. Konuşmasına devameden Gök, "Yerelde ki faaliyetlerimiz vardır. Hemşeri dernekleri, köy dernekleri, sivil toplum kuruluşların kıymetli günlerini onlarla yaşıyoruz. Örnek verecek olursak Çankırıların Yaren gününde sabahın dördüne kadar bir aradaydık. Çokta muhteşem oldu. Hem o anlarını paylaşarak hemde destek vererek birlikte olmaya gayret gösteriyoruz.


Ak Parti'yi minderden düşecek duruma getirinceye kadar!


Siyasi parti olarak seçmenin kalbinde ve göbeğindeyiz. Çok ciddi bir şekilde onlara dokunmuş bir pozisyona gelmiş bulunmaktayız. Önümüzdeki günlerde milletvekili ve belediye başkanımızla bu süreci daha da hızlandıracağız. Kartal'da seçim kaybediyoruz diye bir şeyi düşünmediğimi ifade edeyim. Ak Parti'yi minderden düşecek duruma getirinceye kadar Kartal'da taşıyacağız.



Hayretler içinde kaldım!



Değerli arkadaşlar ben Kartal basınını çok önemsemekteyim. Bizim görmediğimiz bir kısım meseleleri görme imkanları vardır. Zaten çağdaş ve demokratik ülkelerde çokça ağırlıklı bir yeri vardır yerel basının. Biz halkın gözü ve kulağı olarak görmekteyiz. Ben sizlere sonuna kadar saygılı ve kadir şinas kalacağım, sevgimi eksiltmeyeceğim. Ama sizden de ricam var gerçekçi bir noktada durmaya hem Kartal'ın hem de ülkemizin ihtiyacı var. Geçen gün kendisini çok sevdiğim Selim Akdoğan arkadaşımla bir söyleşi gerçekleştirdik. Hiç sarfetmediğim bir cümle, asla sarf etmediğim bir cümle hayretler içinde kaldım manşete çıktı. Ben sevgili Akdoğan'ın planlı bir şekilde yaptığını söylemiyorum, haşa." diyerek yapmış olduğu söyleşinin ses kaydını salondakilere dinletti.


Aday olmak isteyen var ise gelsin açıklasın!



Gök "Ben ikide bir fikir değiştiren bir insan değilim. Kimseye haksızlık yapmak istemem, kimseninde bana haksızlık yapmasını istemem. Sevgili belediye başkanımız dedi ki 'ben aday adayıyım. Ustalık dönemimdir. Kartal'a önemli hizmetler sundum. Kartal'ı yeniden bir modern kent yapma heyecanı taşımaktayım.' dedi. Ben de Kamer Gök olarak  sorumluluk noktasında bir pozisyon almam lazım. Başka aday olmak isteyen varmı arkadaşlar? Aday olmak isteyen var ise gelsin açıklasın. Karar merci Kartal İlçe Başkanı değildir, bunu bilelim. Karar merci tüzüğümüzde ifade ediliyor. Ben röportajımda şu anda başka da bir şey gözükmüyor. Olmayan bir şey üzerine de zaten konuşmak yanlıştır. Bana da uymaz, olmayan bir şeyi mi tartışacağız? Dedim. 


El insaf!


Fakar bu ifade değiştirilerek SAYIN ALTINOK ÖZ'ÜN ADAYLIĞI GÖZÜKMÜYOR! denilmiştir. Sadece şunu söylüyorum el insaf! Zaten sevgili Akdoğan'da bu konuda bir açıklama yapmak istiyor. Buyrum sayın Akdoğan" diyerek Kartal gazetesi sahibi Selim Akdoğan'a söz hakkı verdi. Konuşan Selim Akdoğan "Ses kaydını çözen elemanımız edebiyatta ödülü olan birisidir. O şurada bir yanlış yapmış, bende hiç farketmedim. Ali Rıza Gelirli söyleyince düzelttik. 'Şu anda başka da aday gözükmüyor cümlesinde başka kelimesinin sonuna (N) harfi ilave etmiştir. Başkan da aday gözükmüyor olmuştur. Elemanımın hatası için özür diliyorum." dedi.


Ben süre dolunca da bırakıp gideceğim!



Kamer Gök daha sonra gazetecilerin sorularını yanıtladı. Gazetemiz sahibi Aytekin Yaşar'ın sorusunu da samimiyetle cevapladı. Aytekin Yaşar "Başkanım siz 2 yıla yakındır ilçe başkanı oldunuz. Hatta kıran kırana bir seçim yaşadınız. Aldığımız duyuma göre rakipleriniz ilçenizden imza toplama gayretindedirler. Siz bu arkadaşlarla bir uyum, birliktelik yakalayamadınız mı?" dedi. Soruya cevap veren Kamer Gök "Biz burada partinin sahipleri değiliz. Yurttaş olarak kamuda hizmet yapan, görevli insanlarız. Ben süre dolunca da bırakıp gideceğim. Başka bir arkadaşımız gelecek. Bu arkadaşların benim yardımıma ihtiyaçları var. (bir gazetecinin 'halka dokunamadığınız için imza toplama işine kalkışmışlar' sözüne cevaben) Ben Kartal'da Halka dokunamıyorsam, başka da kimse dokunamaz. Kartal ilçesi eğer kapalıysa, İstanbul'ki bütün yerel ilçeler kapalıdır. Bunu İstanbul İl Başkanlığı söylüyor. Bizim burada mahalle temsilcilerimiz var. 3 bin kişi evlere gidiyoruz.


Arkadaşlarımızın durulup sadeleşmesi, temizlenebilmesi için!


Ama şenlik yapmıyoruz tabii. Yurttaşa dokunmak için gidiyoruz. Bu bişi ben iyi yaptığımıza inanıyorum. Başarılı olduğumuza inanıyorum. Olmayan bir şeyide konuşmak istemiyorum. Bu arkadaşlara (imza toplayanlara) çağrı yaptım ben iki kez. Birinci oyunuz benimdir geriye adım atmayın dedim. Bunun artık polemik konusu olmaktan çıkmasını da istiyorum artık. Sırada önemli işler var. Arkadaşlarımızın durulup sadeleşmesi, temizlenebilmesi için Kamer gök buradadır. Görev yapmaya hazır ve amadedir. bekliyorum." diyerek çağrıda bulundu.

Güncelleme Tarihi: 28 Mayıs 2013, 00:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17