DENGE YAPI 40 AİLE YE DAİRESİNİ TESLİM ETTİ

Denge Yapı...

DENGE YAPI 40 AİLE YE  DAİRESİNİ TESLİM ETTİ

Denge Yapı İnşaat Firması  Yakacık’ta inşasını başlattığı konutları 20 ay gibi kısa bir süre içerisinde bitirdi ve firma merkezinde yapılan sade bir törenle daire sahiplerinin anahtarları Denge Yapı İnşaat Firması Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Bayram, tarafından verildi.

Komşular bir birlerini tanımıyorlar

Törene Denge Yapı İnşaat Firması ortağı ve Sancaktepe Yağlı Pehlivan Güreşleri ağası Hüseyin Aklaş ve Daire sahipler katıldı. 7 katlı,40 daireli ve 2 Blok Apartman bünyesinde yer alan, içersinde spor alanları, yüzme havuzları, toplantı salonları ve kat otoparkı bulunan konutların teslim töreninde kısa bir konuşma yapan Denge yapı İnşaat Firması kurucusu ve yönetim kurulu Başkanı Abdullah Bayram, “Bugün burada  Yakacık MİMOZA Konutlarının daire  ve anahtar teslimi için bir aradayız. Hoş geldiniz. Günümüzde komşuluk ilişkilerinin zayıfladığı, aynı konutun bünyesinde oturan insanların bir birlerini tanımadığı görülmektedir. Yakacık’ta inşasını 20 ay gibi kısa bir zamanda gerçekleştirdiğimiz MİMOZA konutları şehrin içinde olduğu gibi doğanında içinde. Yeşili bol, gürültü kirliliği yok sessiz ve sakin bir ortamda ve inşallah huzur içinde konutlarınızda yaşayacaksınız.” Dedi.

Komşuluk ortamı güzel olacak

Bayram, şöyle devam etti: “Hep idealimde bir şey vardı oda komşuluk ilişkilerini pekiştirmekti. Binalarda oturanlar çoğu bir birini tanımıyor. Şöyle bir araya gelelim ve kaynaşalım düşüncesi hemen hemen ortadan kalkmış gibi. Ama hala olmadı. Ortamın müsait olmadığından oluyor.İşte bizim konutlarımızda bu ortamı bulacak,birlikte iyi komşuluk ilişkilerini oluşturarak yaşayacaksınız. Bu duygu ve düşüncelerle dairelerinizin anahtarlarını sahiplerine teslim etmenin mutluluğunu yaşıyorum. Hayırlı ve uğurlu olsun. Allah güle güle oturmaya nasip etsin” şeklinde konuşmasını tamamladıktan sonra daire sahiplerine anahtarlarını bir bir bizzat kendisi teslim etti.

Güncelleme Tarihi: 16 Şubat 2011, 06:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17