MHP KARTAL İLÇE TEŞKİLATI SOĞANLIK'DA BULUŞTU

MHP KARTAL İLÇE TEŞKİLATI SOĞANLIK'DA BULUŞTU

   Çalışmalarına ara vermeden devam eden Kartal Milliyetçi Hareket Partisi yöneticileri, Soğanlık'ta üç mahallenin yöneticileri ile istişare toplantısı yaptılar.

   MHP Kartal İlçe Başkanlığı Teşkilat Başkanı Yücel Derse tarafından düzenlenen toplantıya ilgi oldukça yoğundu.

    Yaklaşık yüzyirmi kişinin katıldığı istişare toplantısında, İlçe Başkanı H.Metin Özüpek, katılımcılara teşekkür ederken, “ Seçimlere çok kısa bir süre kaldığından yoğun bir döneme giriyoruz. Mahalle teşkilatlarımızın bu sürede ellerinden gelen her türlü fedakarlığı göstereceklerine güvenim tamdır. Türkiye sizlerinde izlediği gibi çok tehlikeli bir süreçten geçmektedir. Kendileri açısından tek tehlike ve engel gördükleri Milliyetçi Hareket Partisi üzerinde oyun oynayarak meclis dışında bırakmaya çalışan Akp ve destekcileri, büyük telaş içindedirler. Bu sebeple akla gelmeyecek taktikler ile bizlere saldırmaya çalışacaklardır. Tabi ki, MHP'nin bir rant değil ideoloji partisi olduğunu kavrayamadıklarından, emellerine asla ulaşamayacaklardır, fakat bizlerin de uyanık olarak,onlar tarafından uygulanacak provakasyonlara gelmememiz ve bu süreyi sinirsel olarak sakin, siyasi olarak yüksek enerji ile geçirmemiz lazımdır.Bu seçimlerin Türkiye'nin kaderini değiştirecek kadar önemli olması sebebi ile,halkımıza elimizden geldiğince bizi bekleyen tehlikeleri anlatmamız ve sandıka giderek oy kullanmalarını sağlamamız gerekmektedir. Genel Başkanımız sn. Dr. Devlet Bahçeli önderliğinde bu seçimi başarı ile geçirerek tek başımıza iktidara gelme umudu ile hepinize başarılar diliyorum”diyerek konuşmasını bitirdi.

   İstişare Toplantısına katılan Gümüşpınar Mahalle Başkanı Kemal Devecioğlu, Orta Mahalle Başkanı Barış Yan ve Yeni Mahalle Başkanı Bilal Gök, İlçe Başkanları H.Metin Özüpek'e, mahalle teşkilatları olarak seçime hazır olduklarını ve Allah'ın izni ile seçim sonrasında yüzlerinin akı ile çıkacaklarını belirttiler.

  Haber: Necdet Türküzel

Güncelleme Tarihi: 18 Şubat 2011, 06:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17