İLÇEM GAZETESİ CHP ÖRGÜT TOPLANTISINDA TAKTİR EDİLDİ

İLÇEM GAZETESİ CHP ÖRGÜT TOPLANTISINDA TAKTİR EDİLDİ

İlkeli, ahlaklı, doğrudan yana olan, yanlışa dik duran İLÇEM GAZETESİ izlediği yayın politikasıyla her geçen gün değişik ortamlarda övgüyle anılmaya başladı.

Bilindiği gibi Kartal Belediye Meclisinde "BİLGİ EDİNME SIKANDALI" haberi ile Ak Parti Kartal Belediye Meclis üyesi Temel YAZ tarafından İLÇEM GAZETESİ mecliste gündeme gelmişti. CHP örgüt toplantısında'da Taner ÖZDEMİR tarafından İLÇEM GAZETESİ övgü ile gündeme geldi. Fethi SATICI'nın haberine göre, Taner ÖZDEMİR;

Sert eleştirilerde bulundu

Bu arada hararetli bir konuşma gerçekleştiren Kartal Belediyesi Meclis üyesi ve Denetleme Komisyonu Başkanı Taner Özdemir, özellikle iki gazete sahibini sert bir şekilde eleştirdi ve “Birisinin ..............çalıştığını bir diğerinin ...........belediye de çalıştığını biliyoruz.(... bıraktığımız boşlukları meslektaşlarımıza saygısızlık olmasın diye boş bıraktık) Şu görmüş olduğunuz gazetelerde şahsıma yapılmış olan iftiraları şiddetle kınıyorum.

Basın ahlakına uyan İLÇEM GAZETESİ "Denetleme Komisyonuna Darbe Planı mı" haberi ile doğruları ve bizi savundu. Cumhuriyet Halk Partisinin bir meclis üyesi olarak şahsıma yöneltilen iftiraları sizlerin taktirine bırakıyorum. Cumhuriyet Halk Partisini yerden yere vuran, köşe yazıları ile Cumhuriyet Halk Partisini aşağılayan insanlar kim? Onları biliyoruz ve yakından tanıyoruz. Sevgili Cumhuriyet Halk Partililer, bu haberi yaptıran iradeye sormak lazım. AK parti zamanında hiçbir olumsuzluk yokmuydu? İşte belgeler elimde, dosyalar dolusu.” Hatırlatması yaptı.

Yalan haber yaptırıyorsunuz

Özdemir, şöyle devam etti: “  Basında aylardır yalan haberler yaptırıyorsunuz. Bu arada bir  bayan partili Özdemir’in konuşmasına sözlü olarak müdahale edince Özdemir, (“otur oturduğun yere, senin ağa babaların bile beni susturamaz”) şeklinde sert tepki gösterdi.

Daha sonra birer konuşma yapan Berhan Şimşek, Av.Kamer Gök, Metin Ağırman ve bazı meclis üyeleri parti içi dayanışmanın sürdürülmesi dileğinde bulundular.

 

Güncelleme Tarihi: 20 Şubat 2011, 16:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17