" />

Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, Kartal'da Bülent Ecevit Kültür Merkezi'nde halkla buluştu

 Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, Kartal'da Bülent Ecevit Kültür Merkezi'nde halkla buluştu

Kartal Bülent Ecevit Kültür Merkezi'nde biraraya gelen Has Partililer

Genel Başkan Numan KURTULMUŞ'un gelmesiyle adeta coştular.

HAS Parti İlçe Başkanı Şükrü KONTUK selamlama konuşması yaparak "ÖZLENEN GÜNEŞ DOĞMUŞTUR, HAYIRLI OLSUN" dedi. 

Genç taraftarlar Numan KURTULMUŞ'a bordo beyaz Kartalspor atkısı ve 52 numara Numan KURTULMUŞ yazan forma hediye ettiler 

"HAS Parti'nin ortaya çıkması ile birlikte bölerek ya da kutuplaştırarak siyaset devri geride kaldı"

Salonu hınca hınç dolduran kalabalığa konuşan HAS Parti Lideri Kurtulmuş, HAS Parti'nin halktan büyük teveccüh gördüğünü söyledi. HAS Parti'nin önümüzdeki süreçte Türk siyasetinin belirleyici partisi olacağını söyleyen Kurtulmuş, "Halkın Sesi olarak genel seçimlerde ekonomik politikalar üzerinde duracağız. Hükümet her ne kadar Türkiye ekonomisini övse de, Türkiye ekonomisinin dünyanın en büyük 16. ekonomisi olduğunu söylese de Türkiye yoksulluk bakımından dünyanın 88. ülkesi. Ülkemiz 2002 yılında Derviş modeliyle tanıştı. Bu ekonomi sistemi ile tarım sektörü çöktü, işsizlik arttı, esnaf borç batağına düşüp teker teker kepenkleri kapattı" dedi. Türk halkının özellikle yargı sistemi için reform talep ettiğini ancak Ak Parti hükümetinin bu isteğe cevap veremediğini ifade eden Kurtulmuş, Türk halkının siyasi ve hukuki anlamda reform istediğini söyledi. HAS Parti'nin sorunların üstünü örterek ya da öteleyerek değil, sorunları çözerek siyaset yaptığını belirten KURTULMUŞ, "HAS Parti'nin ortaya çıkması ile birlikte bölerek ya da kutulaştırarak siyaset devri geride kaldı" diye konuştu. 

"Sanki AKP ve CHP'nin örtülü şekilde anlaşarak sürdürdüğü bir siyaset görüyoruz."

Siyasette özellikle son yıllarda kavga ve kutuplaşmanın yoğun yaşandığını dile getiren Genel Başkan KURTULMUŞ, 'Sanki AKP ve CHP'nin örtülü şekilde anlaşarak sürdürdüğü bir siyaset görüyoruz. Başbakan'ın 'iki partili sistem' sözleri de bunu destekler gibi. CHP de bu anlamda AKP'nin değirmenine su taşıyor. Başbakan Erdoğan, 'bana oy verin, vermiyorsanız CHP'ye oy verin' demiş oluyor. Bu oyunu Has Parti bozacak" şeklinde konuştu. Kurtulmuş, AK Parti'nin seçimlerde alacağı oyları, referandum sonuçlarına bakarak, yüzde 58 üzerinden, CHP'nin de yüzde 42 üzerinden hesapladığını, HAS Parti'nin ise tüm halkın oylarına talip olarak, bölmeden, parçalamadan yüzde 100'ü kucakladığını söyledi.

Güncelleme Tarihi: 20 Şubat 2011, 20:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17