Kartalspor'da galibiyet sevinci

Kartalspor'da galibiyet sevinci

Bank Asya 1. Lig'de kendi sahasında Diyarbakırspor'u 1-0 yenen Kartalspor'da galibiyetin sevinci yaşanıyor.

Kartalspor Futbol Şube Sorumlusu Levent Okur, Diyarbakırspor karşısına stresli çıktıklarını, ancak kazanmasını bildiklerini söyledi.

Okur, yaptığı açıklamada, stresten dolayı oyuncuların maça tutuk başladığını belirterek, ''Zor maç olacağını biliyorduk. Diyarbakırspor'un da son şanslarından biriydi. Diyarbakırsporlu oyuncular rakiplerinin Kartalspor olduğunu söylüyorlardı. Samsunspor karşısına bile daha rahat bir şekilde çıkmıştık. Yine de kazandık. İlk iç saha galibiyetimizi aldık. Bundan dolayı da mutluyuz'' dedi.

Aldıkları sonuçlarla tırmanışa geçtiklerini kaydeden Levent Okur, ''Ligde ilk 9 sırada bulunan takımlar liderlik için oynuyor. Sonraki takımlar ise düşmeme mücadelesi veriyor. Diyarbakırspor'un bile kalma için umutları var. Bu da ilginç sonuçların ortaya çıkmasına neden oluyor. Bu hafta İzmir'de Karşıyaka ile karşılaşacağız. Beraberlik veya galibiyetle dönersek 5 hafta sonunda durumumuz daha net ortaya çıkar'' diye konuştu.

Futbol şube sorumlusu Okur, teknik direktörleri Engin Korukır yönetiminde ikinci yarıda 4 maçta 2 galibiyet ve 2 beraberlik elde ederek 8 puan toplamanın mutluluğunu yaşadıklarını sözlerine ekledi.

Güncelleme Tarihi: 22 Şubat 2011, 06:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17