Binali Karaman " Neden Dünya’nın en PAHALI suyunu kullanıyoruz"

Binali Karaman

Cumhuriyet Halk Partisi, Kartal Belediyesi Meclis üyesi ve CHP Bölge Milletvekili adayı Binali Karaman, Kartal esnafının İstanbul Büyükşehir Belediyesi ‘nin iş yeri ruhsatlarını verme konusunda esnafa akla gelmeyecek zorluklar çıkardığını söyledi. Özellikle İtfaiye ilgililerinin iş yeri ruhsatları verirken ürettiği zorluklara şöyle dikkat çekti:

Zorluk çıkarılıyor

“ Esnaf çok sıkıntılı bir durumda ekonomik olarak. Esnafımızın çoğu iş yeri ruhsatlarını alamıyorlar. Ruhsatlarını alamamasının en büyük sebeplerden birisi İtfaiye Raporu almakta çok büyük sıkıntı yaşıyorlar. Özellikle esnafımızın iş yerini açabilmesi için gerekli olan İtfaiye Raporlarının veriminde kolaylık sağlanması gerekiyor. Ne var ki bu konu ile ilgili İstanbul Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı adeta urgana un seriyor” şeklinde tepki gösterdi.

Karaman: “   Esnafımızın mağdur edilmemesi gerekiyor çünkü ekmeğini kazanmak için iş yeri kiralayan esnafımız İtfaiye Raporu’nun gecikmesi, geciktirilmesi dorumunda çok mağdur oluyor. Çünkü iş yeri kirası işliyor. Esnafımızın bu konuda ki sıkıntısı giderilmeli ve İtfaiye Raporları bekletilmeden verilmeli” hatırlatması yaptı.

Dünya’nın en PAHALI suyunu kullanıyoruz

Meclis üyesi Binali Karaman, İSKİ’nın dünyanın en pahalı suyu sattığını belirterek, “ İSKİ dünya’nın en pahalı suyunu satıyor. Dünya’nın en pahalı suyunu satan İSKİ’nin özellikle yer altı noktasında hizmetini geliştirmesini, vatandaşın bu anlamda ciddi sıkıntı çektiğini göz ardı etmemesi gerektiğini özellikle Büyükşehir ilgililerine hatırlatıyorum” dedi.

Karaman, İSKİ ilgililerinin ilgili konuda duyarlı davranması gerektiğini de sözlerine ekledi.

Güncelleme Tarihi: 17 Şubat 2011, 06:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17