CHP Parti Meclis üyesi Dr.Hüsnü Süslü'den Aygad'a ziyaret.

CHP Parti Meclis üyesi Dr.Hüsnü Süslü ""SORUNLARINIZI ANKARA’YA TAŞIYACAĞIM"

CHP Parti Meclis üyesi Dr.Hüsnü Süslü'den Aygad'a ziyaret.

CHP Parti Meclis üyesi Dr. Hüsnü Süslü, İstanbul Anadolu Yakasının en güçlü cemiyeti Aygad'ı ziyaret etti.

Anadolu Yakası Gazeteciler Cemiyeti'nin yeni yönetimini ziyaret eden CHP Parti Meclis üyesi Dr. Hüsnü Süslü. Başkan Aytekin Yaşar ve yönetimi ile bir araya geldi. Yerel basının mevcut sorunları hakkında bilgi alan Süslü, bu durumu Ankara’da gündeme getireceğini söyledi.

“ANLIK KİTLE ULAŞIM ARACI DEĞİLİZ”

AYGAD Başkanı Aytekin Yaşar’ın makamında dernek yönetimi ile bir araya gelen Süslü, yerel basının sorunlarını en yetkili ağızdan dinledi. Görüşmede yerel basının sorunlarını dile getiren Yaşar, “Öncelikli hedefimiz İstanbul 'da kamu görevi gören yerel basının kurumsal bir kimliğe kavuşmasıdır. Bu doğrultuda hazırlayacağımız raporlarla siyasilerin ve bürokrasinin kapılarını çalacağız. Öncelikli sorunlarımızın başında yerel basının gelişmesi gelmektedir. İstanbul'da kamu görevi yapan yerel basının iyileşmesini önleyen temel etkenler, baskı tesisi ve ekonomik sıkıntılardır. Ulaşımda çekilen sıkıntılarla birlikte birçok haktan yoksun bırakılan İstanbul yerel basın emekçileri, toplumun beklentilerine cevap vermekte zorluk çekiyor. Devlet kurum ve kuruluşlarının yerel basına yönelik ilgi eksikliğini de eklersek varın gerisini siz düşünün. Yerel basın birileri için sadece anlık kitlelere ulaşma aracı değildir. Yerel basın hitap ettiği bölgenin gözü, kulağıdır. Bölgesinde olup biteni doğru bir şekilde topluma aktarmak için kurumsal bir yapıya sahip olmaları şart. Bu nedenle yerel ve genel idarecilerimizin bu konuya eğilmeleri için gerekli girişimlerimizi başlatmış bulunuyoruz” diyerek ziyarete gelen CHP Parti Meclis üyesi Dr. Hüsnü Süslü’ye teşekkür etti.  
  

“AYGAD, İSTANBUL YEREL BASININI DAHA GÜÇLÜ HALE GETİRECEK”

Yerel basının sorun ve sıkıntılarını bildiğini dile getiren Süslü, yerel basının zorlu çalışma şartlarından kurtulabilmeleri için AYGAD gibi güçlü oluşumlara ihtiyacı olduğunu dil getirdi. Birçok olumsuzluklara rağmen basın görevini yerine getiren yerel basın mensuplarını takdir ve tebrik ediyorum. Anadolu yakasında görev yapan yerel basın mensuplarını bir araya toplayan AYGAD, daha güçlü bir şekilde yerel basının sorunlarını dile getirecektir. Bu nedenle sizleri tebrik ediyor, başarılar diliyorum. CHP Parti Meclis üyesi olarak yerel basının hak ettiği konuma gelmesi için çalışmalarınıza gerekli desteği vereceğim ve vereceğiz.” diyerek yeni yönetime başarılar diledi.

Güncelleme Tarihi: 03 Mart 2016, 00:49

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17